in

Virtuózok 2016 – a tinik továbbjutóinak névsora

Virtuózok 2016 – tinik továbbjutóinak névsora.

Az idei Virtuózok műsorra közel kétezren jelentkeztek, és nemcsak Magyarországról, hanem Európa számos más országából is.

Április 15-én a 13-17 éves korosztály, vagyis a tinik mutatták meg tehetségüket. Közülük csak kilencen jutottak tovább a középdöntőbe, ahol már egy kamarazenekar várja őket közös muzsikálásra.

Az öt zsűritag közül négy adta oda a virtuózszobrot egy-egy olyan versenyzőnek, aki az előadásával a legjobban lenyűgözte őket.

Az a versenyző, aki megkapta ezt a szobrot automatikusan továbbjutott a középdöntőbe. Miklósa Erika szívét már az első versenyző úgy megérintette, hogy hegedűvel jutalmazta. Bácsy-Schwartz Zoltán így biztosan ott lesz a középdöntőben.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A kínai kislánynak sikerült Kesselyák Gergely szívét elrabolnia, aki odaadta a hegedűjét, így Li Canqi is középdöntős. Batta András a tizennégy esztendős Oláh Ernőnek ítélte szobrát, míg Némethy Attila Wendler Enikőt ajándékozta meg a középdöntőbe jutással. Szenthelyi Miklós a Virtuózok történetében először megtartotta a szobrot.

A többi hely odaítéléséről a zsűri a nap végén döntött. Visszavonultak, és közösen kiválasztották, hogy a sok tehetség közül, ki az a néhány versenyző, aki a szobortulajdonosok mellett még bejuthat a középdöntőbe.

A tinik korosztályából végül kialakult a végleges középdöntős csapat. Szoborral jutott tovább: Bácsy-Schwartz Zoltán, Li Canqi, Wendler Enikő és Oláh Ernő. A zsűritagok közös döntése alapján a középdöntőbe jutott még: Kökény Tamás, Petres Lajos Tamás, Kiss Benedek Máté, Székely Anna Lilla és Jónás Dániel.

A  jövő héten a kicsik, azaz a 6-12 évesek mutatkoznak be!

Szólj hozzá!

A Nagy Duett – Berki Krisztián: “Én soha nem féltem ennyire”

Farm – Sanya jól megmondta!