in

Virtuózok 2016 – ma este indul az új műsor

Április 15-én folytatódik a Virtuózok! A 2014-ben nagy sikernek örvendő komolyzenei tehetségkutató műsor első adása 20:35-kor indul.

Az első széria sikere után újra itt vannak a Virtuózok.

A Virtuózok idén is bebizonyítja, hogy a komolyzene szerethető és szórakoztató is tud lenni. Az idei évad is izgalmas pillanatokat tartogat. A tehetségek a színpadon már csak a nézőkre várnak.

A Virtuózokba három korcsoportban nevezhettek a klasszikus zenét művelő fiatalok. Az I. korcsoportban a 6 és 12 év közötti gyerekek mérhetik össze hangszeres vagy énektudásukat. A II. korcsoportba a 13 és 17 év közötti fiatalok nevezhettek, míg a 18 és 23 év közöttiek alkotják majd a III. korcsoport mezőnyét. Az énekesek esetében a felső korhatár 28 év.

Az április 15-én induló három castingadást a korcsoportos középdöntők követik, amelyekben a versenyzők egy-egy újabb darabot adnak elő kamarazenekari kísérettel, valamint sztárvendégek résztvételével egy közös produkcióban is fellépnek. A korcsoportdöntőben a versenyzők már szimfonikus zenekarral játszanak együtt.

Az innen továbbjutó három versenyző a június 3-i fináléban méri össze tudását két fordulóban, mivel egy klasszikus darabbal és egy crossover előadással is készülnek.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Az öttagú zsűrinek a fináléban már nincs döntési jogköre, csupán véleményezhetik a produkciókat: ekkor a nézők szavatai alapján dől el, hogy ki lesz a Virtuózok fődíjasa.

Április 15-én 20:35-től a Duna Televízión!

Szólj hozzá!

Farm – ez történt a negyedik kiválasztáson

Kiskegyed Bevásárlónapok 2016 – nyerj 100 ezer forintot