in

Verbena cukorka nyereményjáték 2021 – nyerj 1 millió forintot: a játék december 30-ig tart!

Hirdetés

Verbena cukorka nyereményjáték 2021 – nyerj 1 millió forintot: a játék december 30-ig tart!

Megérkezett az ősz, és hamarosan beköszönt a tél is, ezekben az évszakokban pedig kiemelten fontos, hogy ügyeljünk a megfelelő vitamin pótlásra, és arra, hogy elkerüljük a baktériumok és vírusok támadását.

Ilyenkor szívesen elfogyasztunk néhány Verbena gyógynövényes cukorkát is, mely természetes gyógynövénykivonatokkal és hozzáadott C-vitaminnal hozzájárul ahhoz, hogy a mindennapokban megőrizhessük az egészségünket. Ha pedig télen is szeretnél odafigyelni az egészséges táplálkozásra, akkor válaszd a Verbena Mini kekszeket, amelyek magas rosttartalommal, hozzáadott ásványi anyagokkal és pálmaolaj nélkül készülnek!

Most pedig még értékes ajándékokat is nyerhetsz!

Elindult a Verbena őszi-téli nyereményjátéka, ahol Te is elképesztően izgalmas és hasznos ajándékokkal gazdagodhatsz, akár minden nap! Ne habozz kibontani még egy zacskó Verbena cukorkát vagy kekszet, hiszen most minden feltöltés kincset ér a Töltsd fel az AP kódot és nyerj! játékban.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Ahhoz, hogy a szerencsés nyertesek egyike legyél, nincs más dolgod, mint lentebb görgetni, ahol mindenre fény derül!

Hogyan nyerhetsz?

Vásárolj legalább egy Verbena terméket Keresd az üzletekben a Vebrena töltött vagy gumicukorkákat és a Verbena Mini kekszeket és vásárláskor őrizd meg a vásárlást igazoló blokkot. A JÁTÉKBAN MINDEN VERBENA TERMÉK részt vesz, tehát nem csak az őszi promóciós (sárga matricás) termékek!

Regisztrálj a kódfeltöltéshez a regisztráció menüpontra kattintva, pillanatok alatt létrehozhatod saját VERBENA profilodat, vagy regisztrálj Facebookkal. Ha a játék során Te leszel az egyik szerencsés nyertes, az itt megadott postacímre fogjuk küldeni a nyereményt..

Töltsd fel a vásárlást igazoló blokkon található AP kódot miután regisztráltál, lépj be a felhasználóneved és jelszavad segítségével, majd töltsd fel a blokkon található AP kódot. A rendszer azonnal jelzi, ha a szerencsések egyike vagy! De ha nem nyertél, akkor se szomorkodj, mert továbbra is versenyben vagy a fődíjért, az 1.000.000,-Ft készpénzért!

BővebbVerbena cukorka nyereményjáték 2021

Szólj hozzá!

Nutella nyereményjáték 2021 – “Nyerő karácsonyi sütögetést!”: a játék december 19-ig tart!

www.takarekbank.hu nyereményjáték – nyertesek, eredmények