in

Verbena cukorka nyereményjáték 2021 – nyerj 1 millió forintot: a játék december 30-ig tart!

Hirdetés

Verbena cukorka nyereményjáték 2021 – nyerj 1 millió forintot: a játék december 30-ig tart!

Megérkezett az ősz, és hamarosan beköszönt a tél is, ezekben az évszakokban pedig kiemelten fontos, hogy ügyeljünk a megfelelő vitamin pótlásra, és arra, hogy elkerüljük a baktériumok és vírusok támadását.

Ilyenkor szívesen elfogyasztunk néhány Verbena gyógynövényes cukorkát is, mely természetes gyógynövénykivonatokkal és hozzáadott C-vitaminnal hozzájárul ahhoz, hogy a mindennapokban megőrizhessük az egészségünket. Ha pedig télen is szeretnél odafigyelni az egészséges táplálkozásra, akkor válaszd a Verbena Mini kekszeket, amelyek magas rosttartalommal, hozzáadott ásványi anyagokkal és pálmaolaj nélkül készülnek!

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Most pedig még értékes ajándékokat is nyerhetsz!

Elindult a Verbena őszi-téli nyereményjátéka, ahol Te is elképesztően izgalmas és hasznos ajándékokkal gazdagodhatsz, akár minden nap! Ne habozz kibontani még egy zacskó Verbena cukorkát vagy kekszet, hiszen most minden feltöltés kincset ér a Töltsd fel az AP kódot és nyerj! játékban.

Ahhoz, hogy a szerencsés nyertesek egyike legyél, nincs más dolgod, mint lentebb görgetni, ahol mindenre fény derül!

Hogyan nyerhetsz?

Vásárolj legalább egy Verbena terméket Keresd az üzletekben a Vebrena töltött vagy gumicukorkákat és a Verbena Mini kekszeket és vásárláskor őrizd meg a vásárlást igazoló blokkot. A JÁTÉKBAN MINDEN VERBENA TERMÉK részt vesz, tehát nem csak az őszi promóciós (sárga matricás) termékek!

Regisztrálj a kódfeltöltéshez a regisztráció menüpontra kattintva, pillanatok alatt létrehozhatod saját VERBENA profilodat, vagy regisztrálj Facebookkal. Ha a játék során Te leszel az egyik szerencsés nyertes, az itt megadott postacímre fogjuk küldeni a nyereményt..

Töltsd fel a vásárlást igazoló blokkon található AP kódot miután regisztráltál, lépj be a felhasználóneved és jelszavad segítségével, majd töltsd fel a blokkon található AP kódot. A rendszer azonnal jelzi, ha a szerencsések egyike vagy! De ha nem nyertél, akkor se szomorkodj, mert továbbra is versenyben vagy a fődíjért, az 1.000.000,-Ft készpénzért!

BővebbVerbena cukorka nyereményjáték 2021

Szólj hozzá!

Nutella nyereményjáték 2021 – “Nyerő karácsonyi sütögetést!”: a játék december 19-ig tart!

Szuper Bankó nyereményjáték 2021 – A játék november 14-ig tart!