Vegye észre, akció van! Nyerj milliókat – januári lottóakció nyertesei

Hirdetés
Hirdetés

Játsszon akciós Ötös-, Hatos-, Skandináv lottót és Luxor 2016. január 13-23. között bármely napon és megnyerheti a napi és a ráadás nyereményt is!

Részvételi feltétel:

Ötöslottó: egy szelvényen legalább 1350 Ft
Hatoslottó: egy szelvényen legalább 1350 Ft
Skandináv lottó: egy szelvényen legalább 1350 Ft
Luxor: egy szelvényen 875 Ft
A 2016 januári lottóakció nyereményjegyzéke.
Sorsolások

Napi sorsolások

A részvételi feltételeknek megfelelő szelvények automatikusan részt vesznek a napi sorsoláson, amelyre a játékba küldés napját közvetlenül követő munkanapon kerül sor. Az akciós játéktól függően akár 300 ezer vagy 1 millió forintot nyerhetnek naponta.

Ráadás sorsolások

Az akció teljes időszakában játékba küldött, a részvételi feltételeknek megfelelő szelvények automatikusan részt vesznek a ráadás sorsoláson is, ahol az akciós játéktól függően akár 4 millió vagy 10 millió forintot nyerhetnek.

Hogyan juthat a nyereményéhez?
A kisorsolt nyertes játékok birtokosai a nyereményükért legkésőbb az adott sorsolás napját követő 40 napon belül  jelentkezhetnek nyereményigénylési lap kitöltésével, valamint

A nyertes átvételi igazolás terminálon történő beolvastatásával és leadásával (vagy ha azt a játékos a Szerencsejáték Zrt.-nek egyéb nyeremény igénylése keretében már átadta, akkor az átvételi igazolás átadását igazoló Nyereményigénylési lap „B” példányának bemutatásával),

Internetes játék esetében a 10 vagy 15 jegyű ügyfél-azonosító szám megadásával, valamint az elektronikus fogadási rendszerben nyilvántartott bankszámlaszám igazolására a bankszámlaszerződését, vagy bankszámlakivonatát kell bemutatni,

Mobil Vásárlás igénybevételével befizetett nyertes játék esetében annak az üzembe helyezett SIM kártyának a bemutatásával, amelyről a játékát fizette.

ATM-es játékmódban vásárolt nyertes játék esetében annak a bankkártyának a bemutatásával, amelyről a nyertes játékát fizette, és azt az üzembe helyezett SIM-kártyát, amelyhez tartozó telefonszámot az ATM-en való regisztrációkor a játékos megadott.

További részletek ►

A 2016 januári lottóakció nyereményjegyzéke.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super