in

Végtelen nyár íze: Snickers, Mars, Twix, Bounty nyereményjáték: a játék július 13-ig tart!

Hirdetés

Végtelen nyár íze: Snickers, Mars, Twix, Bounty nyereményjáték.

Melyik termékekkel vehetek részt a játékban?

A Snickers® 50g, Snickers® 75g, Twix® 50g, Twix® 75g, Mars® 51g, Mars® 70g, Bounty® tejcsokoládés 57g , Bounty®  tejcsokoládés 85g, valamint a Bounty® étcsokoládés 57g termékekkel lehet a játékban részt venni.

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásárolj legalább egy Bounty terméket, és két tetszőleges terméket, a fenti felsorolt csokoládék közül, regisztrálj a www.bounty.hu weboldalon és töltsd fel a vásárlást igazoló blokkon található 9 jegyű AP kódot a Kódfeltöltés menüpontnál.

Hol találom meg a kódot?

A 9 jegyű vásárlást igazoló AP kód minden blokkon megtalálható, a kódfeltöltés menüpontban találsz egy mintát, amely segítségül szolgálhat a kód megtalálásához.

Mi a teendőm, ha megtaláltam a kódot?

A nyereményjátékban való részvétel, azaz a kódfeltöltés első feltétele a www.bounty.hu promóciós oldalra történő regisztráció és ehhez kapcsolódóan a Játékszabályzat és Adatkezelési szabályzat elfogadása.
A regisztrációt követően e-mailben kapod meg a jelszavadat, a regisztrációt megerősítő linkre kattintva pedig aktiválhatod a regisztrációdat.

Ezt követően, az oldalra már be tudsz lépni a regisztráció során kapott jelszóval és az általad megadott e-mail címmel.

A Kódfeltöltés menüpontnál töltsd fel a 9 jegyű vásárlást igazoló blokkon található AP kódot, melynek sikerességéről azonnali visszaigazolást kapsz.

A promóció időtartama: 2019.05.19-07.13.

Szólj hozzá!
OTP gépkocsi nyeremény sorsolás

OTP gépkocsi nyeremény sorsolás 2019 január – nyertesek névsora

Praktiker nyereményjáték – 200 ezres utalvány a tét: A játék július 17-ig tart