in

Elindult a Vegeta nyári nyereményjátéka

Hirdetés

Zajlik a Vegeta nyereményjáték – íme a Vegeta nyári promóció.

Feltétel: Vásárolj 1 blokkon 1 db Podravka Ajvárt (350g) vagy 2 db bármilyen Vegeta fűszerkeveréket vagy 1 db Lagris gyors rizst a  vásárlást igazoló blokkot regisztráld a játék oldalán.

A játék 2015. augusztus 9.-ig tart.

A sorsolásokat 2015. július 20.-ám és 2015. augusztus 10.-án tartják.

Nyeremény:
– 1 db 2 fős, 5 éjszakás tengerparti nyaralás (Hotel Zagreb)
– 1 db 2 fős, 7 éjszakás tengerparti nyaralás (Hotel Olympia)
– 3 db 1 évre elegendő Vegeta fűszerkeverék csomag.

A szervezők tájékoztatója: ” A sorsolás eredményéről a megadott e-mail címen és telefonszámon értesítjük a nyerteseket. A nyertesnek 2 nap áll rendelkezésére, hogy a nyereményre való jogosultságot igazoló blokkot elektronikus formában (e-mailen fotóval vagy szkennelve ) vagy az értesítéskor leegyeztetett egyéb módon eljuttassa a szervezőhöz az alábbi e-mail címre:

CSR Média Group Zrt.

e-mail: info@csrmedia.net

A nyereményt a nyertes által az értesítéskor megadott címre futár útján juttatjuk el a nyereményre való jogosultság igazolását követő 5 munkanapon belül.

Amennyiben a nyertes 2 nap után sem elérhető a szervező által vagy a nyereményre való jogosultságot igazoló AP kódot tartalmazó blokkot az előírt módon nem juttatja el a szervező részére, úgy a pótnyertes válik jogosulttá a nyereményre azonos feltételekkel!

A promócióban történő részvételhez a szükséges adatokat 2015. május 01. és 2015. augusztus 09. között kell megadni.Az adott nyeremény sorsolásán azok a pályázók vehetnek részt, akiknek a pályázata az adott sorsolást megelőző nap éjfélig beérkezik.Az első sorsoláson nem nyert pályázatok, illetve a 2015. július 19. után, de 2015. augusztus 09. éjfélig beérkezett pályázatok mind részt vesznek a 2015. augusztus 10.-i második sorsoláson. A játékkal kapcsolatos egyéb kérdéseit az info@csrmedia.net címre várjuk.”

Bővebb ITT

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

SPAR, INTERSPAR, SPAR CITY: Sok a rovar nyereményjáték

Indul a Henkel – Lidl mosógépes nyereményjáték