in

Vademecum nyereményjáték a TESCO-ban

Hirdetés
Hirdetés

TESCO – Vademecum nyereményjáték – zajlik a „30 ezres mosoly a Vademecummal” játék.

Vásároljon bármilyen Vademecum terméketbármelyik magyarországi TESCO áruházban és nyerjen legfeljebb bruttó 30 000 Ft értékben fogászati ellátást.

Regisztráljon a www.vademecumpromo.hu internetes oldalon, majd a sikeres aktiválást követően töltse fel a blokkon/számlán található AP kódot, a vásárlás dátumát és idejét.

A napi nyertesek a Játékban meghirdetett, ún. „Nyerő pillanatok” alapján kerülnek megállapításra a tárgynapot követően.

A nyerteseket az általuk megadott e-mail címen értesítjük. A vásárlást bizonyító blokkot/számlát őrizze meg, mert a nyereményre való jogosultságot ez igazolja.

A Játék 2016. március 1. 10:00:00 órától 2016. március 29. 23:59:59 óráig tart. A regisztráció és azzal párhuzamosan a vásárlást igazoló blokkok AP-számának, illetve szerverre történő feltöltésének határideje: 2016. március 29. napján 23.59.59. óra. A Játék időtartamát megelőzően és követően feltöltött pályázatok nem vesznek részt a Játékban.

Nyeremény (nyerő időpontokban):
naponta egy db, a Játék teljes időtartama alatt összesen huszonöt (23) db fogászati ellátás legfeljebb bruttó 30 000 Ft (harmincezer forint) értékben a nyertes által szabadon választott Magyarországon működű fogászati ellátás nyújtására jogosult egészségügyi szolgáltatónál.

Cím a nyertes blokk beküldéséhez: „30 ezres mosoly a Vademecummal” jeligével X-Matrix Kft. 1123 Budapest Alkotás út 39/b.

Bővebb ITT

Facebook Comments

Indul a márciusi lottóakció

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 9. hét: 2016.03.02.