in

Folytatódik az 1 perc és nyersz! – jelentkezz

Hirdetés

Újra érkezik a népszerű 1 perc és nyersz! című ügyességi vetélkedő műsor az RTL Klubra.

Visszatér az elmúlt évek legnézettebb és legsikeresebb vetélkedő show műsora az 1 perc és nyersz! Sebestyén Balázs vezetésével. A műsorban továbbra is ügyességi feladatokat kell megoldania a versenyzőknek, melyre csupán egyetlen percük van.

A megoldandó játékok nehézségi fokozatának megfelelően a várható nyeremény összege is egyre nagyobb lesz. Aki teljesíti valamennyi játékot, hazaviheti a 10 millió forintos fődíjat.

A műsorban a hétköznapi életben, mindenki otthonában megtalálható eszközökkel játszanak a versenyzők. Vagyis a játékosok olyan hétköznapi játékokkal valósíthatják meg a számukra fontos álmaikat és céljaikat, amiket otthon gyakorolhatnak és bárki ki is próbálhat.

Az első évadban csak egyéni, a második évadban már páros versenyzők is megmérkőzhettek a 10 milliós főnyereményért. A harmadik évadban utóbbit vitték tovább a műsor készítői azzal a kiegészítéssel, hogy tematikus adást is láthattak a nézők.

A műsorban látható izgalmas játékokat mindenki kipróbálhatja az otthonában is, így a versenyzők mellett a nézők is próbára tehetik magukat, ha ellátogatnak a játék oldalára.

Jelentkezz itt.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

A Dal 2017 – A Leander Kills és a Roma Soul nyerte az első válogatót

Maradj Talpon – jelentkezz játékosnak