in , ,

Új sorsjegy –  Pénzes bőrönd

Hirdetés

Megérkezett az új sorsjegy – itt a  Pénzes bőrönd.

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2020. május 8.
Nyerési esély: 1: 3,15
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

Pénzes bőrönd sorsjegy A sorsjegy előoldalán található 8 ablak felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő nyolc játék. Az egyes ablakok perforáció mentén történő felnyitása, és az alattuk lévő játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak mind a nyolc játékban az ablakok felnyitása után a kaparófelület alatt egy játékban 3 egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye az ehhez a játékhoz tartozó ablakon található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Ha a játékos a felnyitott ablak alatti kaparófelületet ledörzsölve egy játékban 3 bankkártya szimbólumot talál, akkor az ehhez a játékhoz tartozó ablakon található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeget MEGDUPLÁZZA.

Ha a játékos a felnyitott ablak alatti kaparófelületet ledörzsölve egy játékban 3 földgömb szimbólumot talál, akkor az ehhez a játékhoz tartozó ablakon található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeget MEGTRIPLÁZZA.Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az ablakok felnyitása után a kaparófelület alatt egyik játékban sem talál 3 egyforma szimbólumot.

A felnyitott ablakokat nem szabad eltávolítani a sorsjegyről, mivel az azokon található kaparófelület a játék szerves részét képezi!

Szólj hozzá!

Penny Market – nyerjen tisztaságot: a játék május 13-ig tart!

Közel 2 milliós tippmix-nyeremény, 10 remek tippből