in

Új sorsjegy – megérkezett a Mega Bankó

Hirdetés
Hirdetés

Új sorsjegy – megérkezett a Mega Bankó.

Ár: 1000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2017. március 31.
Nyerési esély: 1: 3,27
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

A sorsjegyen 4+3 játék található. A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a „Nyerő szimbólumok” felirat alatti szimbólumok valamelyikét kell megtalálni az „Ön szimbólumai” felirat alatti szimbólumok között. Minden szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „Nyerő szimbólumok” felirat alatti szimbólumok valamelyike megegyezik az „Ön szimbólumai” felirat alatti szimbólumok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület alatt 3 azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a számmal és betűvel is kiírt nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület alatt egy sorban 2 azonos számot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Egy sorban 2 azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelület alatt egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye a negyedik játékhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Ha a játékos a 3 egyforma szimbólum mellett egy „aranyrúd” szimbólumot is talál, nyereményét megduplázza. Az 1., 2. és 3. bónuszjátékban a kaparófelületet alatt „pénzköteg” szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2 000 Ft.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben az első játékban a „Nyerő szimbólumok” felirat alatti szimbólumok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „Ön szimbólumai” közül valamelyikkel, a második játékban nem jelenik meg 3 azonos összeg, a harmadik játékban nem található egy sorban 2 azonos szám, a negyedik játékban nem található egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólum, az 1., 2. és 3. bónuszjátékban nem található „pénzköteg” szimbólum.

Egy sorsjeggyel akár 7 nyeremény is elérhető.

Jöhetnek a hozzászólások

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 27. hét: 2019.07.07

TV2 vetélkedő – Fuss család, fuss jelentkezés