in , ,

Továbbra is elérhető a Szerencsepart sorsjegy

Hirdetés

Nyár, tenger, nyaralás és egy hűsítő sorsjegy! Megérkezett a Szerencsepart!

A nyár a pihenés, kikapcsolódás, a feltöltődés és a kaland időszaka. A sok napsütésben az emberi szervezet feltöltődik az egészséghez nélkülözhetetlen D-vitaminnal. De miért ne töltődhetnénk fel szerencsével is a jSzerencsepart sorsjeggyel?

A Szerencsejáték Zrt. 2015. július 17-én vezeti be az 500 forintos árszegmensben legújabb sorsjegyét, a Szerencsepartot. A Szerencsepart sorsjeggyel az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Fáraók kincse valamint a Tengeri kincsek sorsjegyekhez hasonló, elnyújtott játékmenetet ígérő játékot kíván bevezetni. Számok helyett azonban a tengerparti, karibi életérzést idéző szimbólumokat kell megkeresni az 5 játékmezőben.

A strandon ülve, a vízitúra után megpihenve, vagy a sátorállítás után jól jöhet egy pár perces sorsjegykaparás, hogy megtudjuk, a kezünkben lévő sorsjegyen szereplő karibi jelek nyertessé, akár milliomossá tettek-e minket.

De nem is akármilyenné, hiszen a főnyeremény 25 millió forint! Természetesen, ahogy megszokhatták a játékosaink, még számtalan, további kisebb és nagyobb nyeremény közel 1 milliárd forint összegben várja a szerencséseket.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Activia: nyerj TESCO vásárlási utalványt

UPC nyereményjáték – nyerj TV-t vagy mozijegyet