in ,

Új sorsjegy – megérkezett a Szerencse vagy Mázli

Hirdetés

Új sorsjegy – megérkezett a Szerencse vagy Mázli.

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2020. január 11.
Nyerési esély: 1: 3,07
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

A sorsjegyen két játék található.

Az első játék két játékmezőből áll, amelynek egyike az „ÖN SZIMBÓLUMAI”-t tartalmazza, és teljesen el van rejtve a kaparófelület alatt. A másik, alatta elhelyezkedő játékmező öt sorból áll, amelyek mindegyike szimbólumokat tartalmaz. Az „ÖN SZIMBÓLUMAI” játékmező fedőrétegének ledörzsölését követően összesen 14 szimbólum válik láthatóvá. Ezeket a szimbólumokat kell megtalálni és bejelölni a fedőréteg lekaparásával az alatta elhelyezkedő, öt sorból álló játékmezőben.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az „ÖN SZIMBÓLUMAI” kaparófelület alatt található szimbólumok felhasználásával egy sorban az összes szimbólumot be tudja jelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az ezen sor elején feltüntetett – számmal kiírt –  nyereményösszeg névértéke.

Akkor is nyertes a sorsjegy, ha a játékos az „ÖN SZIMBÓLUMAI” kaparófelület alatt található szimbólumok felhasználásával egy sorban egy szimbólumot sem tud bejelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az ezen sor végén feltüntetett – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A Bónuszjátékban a kaparófelületet ledörzsölve a játékosnak 7-es számot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 7-es szám megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt elhelyezkedő – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben az öt sor egyikében sem található olyan sor, amelynek az összes szimbóluma az „ÖN SZIMBÓLUMAI” kaparófelület alatt található szimbólumokkal megegyezik, valamint az öt sor egyikében sem található olyan sor, amelyben az „ÖN SZIMBÓLUMAI” kaparófelület alatt található szimbólumok felhasználásával egy szimbólum sem jelölhető be, és a bónuszjátékban a kaparófelület alatt nem található 7-es szám.

Egy sorsjeggyel akár 3 nyeremény is elérhető.

Szólj hozzá!
OTP gépkocsi nyeremény sorsolás

OTP gépkocsi nyeremény sorsolás 2020. január – nyertesek névsora

2020-ban is lesz Házasodna a gazda – jelentkezés itt!