in

U20-as vb: Magyarország-Szerbia: 1-2

Hirdetés
Hirdetés

Szerbia jutott be hosszabbítás után a nyolc közé az U20-as világbajnokságon és játszhat az USA-Kolumbia találkozó győztesével.

Az első félidőben a szerbek akarata érvényesült. A második félidő 12. percében Mervó megszerezte egy kontra végén a vezetést a mieink számára. Innentől a szerbek nem tudták azt játszani amit addig. Nem volt helyzete a második félidőben Szerbiának, de a 91. percben a csereként beállt Saponjics befejelte Zsivkovics szögletét. A 92. percben Lahoz kiállította Gajicsot. A hosszabbításban az emberhátrányban játszó szerbek átadták a területet a magyaroknak, akik azonban nem forszírozták a támadásokat és ez megbosszulta magát.

A 118. percben Saponjics adott be jobbról és Talabér teljesen feleslegesen és sután ért a labdához, ami így a magyar kapuban landolt. Talabér öngóljával kiharcolta a nyolc közé kerülést Szerbia.

A szerbek nyerőembere Saponjics lett, de Makszimovics és Zdjelar is jól teljesített, Zsivkovics pedig egy gólpasszt jegyzett.

Storck csapatában ismét Kalmár és Mervó volt a két kulcsfigura. A védők nagyon gyengén teljesítettek, hiszen Tamás, Talabér és Kecskés is rengeteg rossz megoldást választott végül éppen ezen ment a meccs.

Szerbia – Magyarország 2:1 – hosszabbítás után. (1:1)

119. Próbáljuk erőltetni a támadást de még nem jutottunk el a szerb 16-osig.  

117. perc: Szerbia gólt szerzett! Saponjics ment el a jobb szélen és centerezett laposan, a beadásba TALABÉR ATTILA ért bele teljesen feleslegesen és nagyon ügyetlenül és a labda kapu jobb oldalába landolt. Öngól.

93 perc Hosszabbítás következik.  

92. perc Szerb kiállítás! Gajics visszahúzta Nagy Dominikot és ezért megkapta második sárga lapját.
90. perc 
Szerbia gólt szerzett! Zsivkovics jobb oldali szöglete után IVAN SAPONJICS fejelt tiszán a hat méterről a bal felsőbe.  
84. perc 
A második félidőben már nem voltak veszélyes szerb támadások, azután sem , hogy hátrányba kerültek. A mieink jól védik kapujukat a góltól, a kontrákban pedig benne van a veszély.     

57.
percMagyarország gólt szerzett! Egy kontrát vezettünk, Kalmár vitte a labdát a kapura, de volt szíve középre passzolni a labdát, ahol MERVÓ BENCE érkezett tisztán és a jobb felsőbe lőtt.

45. perc: A szerbek veszélyesebben játszanak, de nincsenek óriási nagy fölényben. Helyzetek déli szomszédaink előtt adódtak, Mandics és Zdjelar került helyzetbe, előbbi többször is. A szerbek védelme nagyon stabil, a mieinké már néha megingott, de akkor Székely kisegítette társait, Kecskést, Lenzsért vagy épp Tamást.

35. perc: Antonov lőtt balról, Osváth kezéről pattant szögletre a labda, ezért lehetett volna 11-est adni a szerbeknek.  

Szerbia: Rajkovics (C) – Babics, Veljkovics, Zdjelar, Antonov – Jankovics(58.Saponjics), Maksimovics, Gajics, Zsivkovics, Grujics(78.Gacsinovics) – Mandics(90+3. Sztevanovics)
Cserék: Manojlovics, V.Milinkovics-Szavics – Szaponjics, Gacsinovics, Milosevics, Jovanovics, Sztevanovics, Pankov, Ilics, Sz.Milinkovics-Szavics(eltiltott)

Magyarország: Székely – Osváth, Lenzsér, Kecskés (55.Talabér), Tamás(74.Nagy D.) – Vida, Nagy Á.,- Sallai(59.Forgács), Kalmár, Zsótér– Mervó,
Cserék: Horváth, Demjén – Oláh, Németh, D.Nagy, Talabér, Berecz, Popov, Forgács, Pongrácz(eltiltott)

Játékvezetők: Mateu Lahoz – Devis, Perez (spanyolok)
Várjuk a kommentedet!

Győri Édes Dörmi nyereményjáték: nyerj családi utazást

Nyerj páros belépőt a Máté Péter-estre