Sztárban Sztár leszek! – Jelentkezz, és nyerj 10 millió forintot!

TV2 vetélkedő – Sztárban Sztár leszek jelentkezés

Hirdetés
Hirdetés

Sztárban Sztár leszek! – Jelentkezz, és nyerj 10 millió forintot!

A Sztárban Sztár eddigi 6 szériájában ismert énekesek mutatták meg, mennyire tudnak belebújni más sztárok bőrébe.

A műsor az ország elsőszámú házibulija lett, nézettségi csúcsokat ért el, több szakmai- és közönségdíjat is bezsebelt. 2019-ben új formában tér vissza: a Sztárban Sztár leszek! egy izgalmas tehetségkutató, ahol civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai és külföldi énekeseket.

További újdonság, hogy idén a zsűritagok nemcsak véleményezik, hanem tanítják is a versenyzőket, a válogatók során maguk állítják össze a csapataikat, akik majd megküzdenek a nézők szavazataiért az élő adások során. A tehetségkutató nyertese az ország legsokoldalúbb előadója cím mellett többek között 10 millió forintot vihet haza.

A programigazgató elárulta, hogy kik lesznek azok az ítészek, akik kritizálják majd a jelentkezőket.

mesterek olyan előadók, akik a Sztárban Sztár korábbi évadaiban bebizonyították, hogy ők az utánzás nagymesterei. Bereczki Zoltán: az első széria győztese, aki gyakorlatilag lerakta a műsor alapjait. Pápai Joci: a Sztárban Sztár legszórakoztatóbb versenyzője, aki megmutatta, hogyan lehet humorosan színpadra vinni a produkciókat. Tóth Gabi: nemcsak szexi dívákat, hanem kemény férfiakat is jól megformált a 3. szériában, amivel a döntőig repítette magát. Horváth Tamás: őt korábban az internetről és koncertjeiről ismerte a közönség, ám a Sztárban Sztár óta a hazai könnyűzenei világ meghatározó arca lett. A válogatások már megkezdődtek, hamarosan jön a Sztárban Sztár leszek! Tilla műsorvezetésével.

Sztárban Sztár leszek jelentkezés

Van benned tehetség? Képes vagy mások bőrébe bújni? Szeretnéd bebizonyítani, hogy Te vagy a legjobb utánzó? Itt az idő, hogy megmutasd, mit tudsz a Sztárban Sztár színpadon, és nyerj 10 millió forintot.
Jelentkezz, és legyél Te Magyarország legsokoldalúbb előadója!

Jelentkezz ITT

Jöhetnek a hozzászólások