in

TV2 vetélkedő – Exatlon jelentkezés

Hirdetés

Vár az Exatlon Hungary – Jelentkezz most!

Exatlon

Két csapat küzdelme a fődíjért és a dicsőségért az Exatlon Hungary pályáin, ahol a fizikai teljesítmény számít. Az Exatlon Hungary egy csapatverseny, de a végjátékban már egyénileg harcolnak a versenyzők, a végén csak egy győztes maradhat!

Az egyik csapat egykori és jelenlegi élsportolókból áll, ők a „Bajnokok”, a másik csapat tagjai pedig azok, akiknek életében kiemelkedően fontos a sport, akár versenyszerűen is űzik, ők a „Kihívók”.
A Bajnokok és Kihívók minden nap a speciálisan kiépített pályákon versenyeznek, mindkét csapat összes tagjának teljesíteni kell az aznapi kihívást. Azt, hogy kinek ki lesz az ellenfele, a játékosok döntik el csapat vagy egyéni taktikai döntés alapján.

A pályák különböző elemekből épülnek fel: futópályák, úszómedencék, gátakkal és akadályokkal nehezített terepek, egyensúlyi kihívások, csúszdák, kúszópályák, alagutak. Fontos a sebesség, az egyensúly, a rugalmasság, az erő, az ügyesség, a koordináció, és a kiváló koncentráció.

A versenyzőknek a lehető legjobban kell teljesíteniük a kihívásokat, hogy biztosítsák helyüket a csapatban, mert akik a leggyengébben teljesítenek, azok közül minden héten egynek távoznia kell az Exatlon Hungary-ból.

Légy részese az Exatlon sikertörténetének!

Ha elég edzett vagy ahhoz, hogy felvedd a versenyt a bajnokokkal: jelentkezz a Kihívók csapatába a tv2.hu/exatlon weboldalon. Exatlon Hungary – Lesz kinek szurkolni!

A jelentkezéshez szükséges űrlapot IDE KATTINTVA töltheted ki.

A jelentkezéshez szükséges űrlapot TV2 vetélkedő – Exatlon jelentkezés .

Szólj hozzá!
ötös lottó nyerőszámai

Az Ötöslottó 2019. október 26-ai – 43. hét nyerőszámai

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 43. hét: 2019.10.27