A TV2 érdekességeket közölt – így indul a Star Academy

Hirdetés
Hirdetés

Augusztus 27-én és 28-án két Beköltöző showval indul a Star Academy. A TV2 vadonatúj beköltözős tehetségkutatójának első két adásában összesen húsz énekes áll színpadra. A fiatal tehetségek sorsáról a nézők és a zsűri dönt, összesen tizenhat akademista kezdheti majd meg tanulmányait a Star Academy-n.

Augusztus 29-től minden hétköznap az összefoglalók alatt követhetik a nézők az énekesek felkészülését, a Super TV2-n pedig a Star Academy kísérőműsoraiban Miskovits Marci vezetésével tudhatnak meg még többet kedvenceikről és a Star Academy kulisszatitkairól.

Ördög Nóra és Majoros Péter „Majka” vezetésével augusztus 27-én és 28-án kezdetét veszi a TV2 gigantikus beköltözős tehetségkutató műsora.

A Star Academy fiatal tehetségei egy-egy produkcióval igyekszik meggyőzni a nézőket és a zsűrit, hogy ők a legalkalmasabbak arra, hogy heteken keresztül az Akadémia falain belül képezzék magukat. Szombaton és vasárnap is tíz-tíz énekes ragad majd mikrofont, hogy hangjával lenyűgözze a közönséget. Mindkét este a nézők és a négy tagú zsűri, Pásztor Anna, Keresztes Ildi, Király Viktor és Vastag Csaba szavazatai alapján dől el, ki az a nyolc-nyolc énekes, aki beköltözhet az Akadémiára.

A Star Academy jelentősége abban rejlik, hogy azon túl, hogy tehetségeket keres a TV2, olyan felkészülési lehetőséget is kap a beköltöző tizenhat fiatal, ami stabil alapot jelent a karrierjük elindításában. A zsűri munkáját és a fiatal tehetségek fejlődését, a hétvégi showműsorok előkészületeit a nézők is követhetik nap mint nap az összefoglalókban.

Az énekesekről és a Star Academy kulisszatitkairól pedig még többet megtudhatnak a rajongók a beköltözős tehetségkutató háttérműsoraiban.

A Star Academy Warm-up és a Star Academy Backstage műsorvezetőjeként Miskovits Marci a felkészítő tanárokat, a zsűritagokat és az énekesek családtagjait és barátait faggatja majd. Marci húsz éves kora ellenére rutinos műsorvezető, hét éve van képernyőn, többször vezetett már élő show is.

A Star Academy énekesei számára hatalmas a tét, hiszen a győztes 24 millió forinttal és egy lemezszerződéssel lesz gazdagabb.

Star Academy – Beköltöző Show augusztus 27-én és 28-án 18:50-től a TV2-n!

Jöhetnek a hozzászólások