in

TV2 A Nagy Ő 2023 1. rész videa – nézd vissza online

TV2 A Nagy Ő 2023 1. rész vida – nézd vissza online.

Október 9-től újra megtelik érzelmekkel a képernyő: útjára indul a Bachelor – A Nagy Ő legújabb évada, amiben ezúttal az ország 39. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán vállalkozott arra, hogy a nagysikerű párkereső reality-ben találja meg a párját.

Itt az idő tehát, hogy megismerkedjünk azzal a 17 vállalkozó szellemű nővel, akik félretéve félénkségüket, gátlásaikat, eljöttek a műsorba és megnyíltak a milliárdos előtt.

Tóth Dávid és Árpa Attila után egy milliárdos üzletember keresi szíve választottját az egyik legnépszerűbb társkereső reality-ben. Jákob Zoltán a műköröm bizniszben épített milliárdos cégbirodalmat, 2023-ban az év 39. leggazdagabb embere.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Eredeti szakmáját tekintve építészmérnök, tíz éve pedig ingatlanberuházóként is jelen van a magyar ingatlanpiacon. Zoltán személyével így a felső tízezer luxusa is megérkezik a műsorba: a felvételek a varázslatos, ötcsillagos Botaniq Turai Kastélyban zajlottak, káprázatos hangulatot teremtve már az első forgatási naptól.

De nemcsak a helyszín, a tartalom is megújul: Zoltán, hogy megismerje a versenyzőket, különleges randevúkat szervez Magyarországon és külföldön, ahová magángépen viszi a kiválasztott hölgy(ek)et. Fontos és titokzatos új szimbólum borzolja a kedélyeket már az első epizódban: mi lehet a Hazatérés Kulcsa? Jó, vagy rossz vár arra, aki megkapja? Mire jó a sárga rózsa?

TV2 A Nagy Ő 2023 1. rész videa

Elstartolt a Nagy Ő harmadik évada, melyben 17 lány szállt ringbe Jákob Zoltán szívéért.

Ne maradj le az első részről, nézd vissza a teljes adást online!

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg itt: TV2 A Nagy Ő 2023

Szólj hozzá!

Testvérek 3. évad 51. rész videa – tartalom, nézd meg online

Mostoha 30. rész videa, tartalom – nézd meg online!