in

Tippmixpro nyereményjáték 2021 – nyerd meg az 1 milliós fődíjat: a játék február 28-ig tart!

Hirdetés

Tippmixpro nyereményjáték 2021 – nyerd meg az 1 milliós fődíjat: a játék február 28-ig tart!

A jelvénygyűjtés megkezdéséhez először jelentkezned kell a nyereményjátékra itt, a játék aloldalán a jelszavad megadásával és a részvételi szabályzat, illetve az adatkezelési tájékoztató elfogadásával. Jelvényeket a nyereményjátékra történő feliratkozás után tudsz szerezni. A feliratkozás előtt megtett fogadásaidért nem járnak pontok, jelvények!

Plusz 1 esélyért a nyereményjátékra történő feliratkozás előtt keresd fel a Profilom/Kapcsolattartás aloldalt és add meg hozzájárulásod a „Szeretnék értesülni a fogadással kapcsolatos ajánlatokról” felirat melletti jelölőbe tett pipával és mentsd el, ha még nem tetted meg korábban!

A hírlevél feliratkozásért járó jelvényt az első fogadás(ok)ért megszerzett jelvényed után írjuk jóvá számodra!

A Nyereményjátékban egyes és többes kötésben tett, valamint kombinációs Tippmixpro fogadásokkal (pl. 3/5, Lucky 15., stb.), köztük akár e-sport fogadással is részt vehetsz.

A nyereményjátékra annak időtartama alatt bármikor feliratkozhatsz. Fontos, hogy mindig csak az aktuálisan, vagy ha van olyan, a még el nem indult szakaszban fogsz tudni részt venni!

Adott szakasz sorsolásán történő részvételhez legalább 1 db jelvényt kell gyűjtened a szakasz ideje alatt. Egy jelvény megszerzésének feltétele az 1. szakaszban 2 000 Ft, a 2. szakaszban 3 000 Ft, míg a 3. szakaszban 5 000 Ft értékű összfogadás.

Annyiszor kerülsz be adott szakasz sorsolásába, ahány jelvényt gyűjtöttél a szakasz ideje alatt. A plusz 1 esély a hírlevél feliratkozásért jár, amit az első fogadás(ok)ért megszerzett jelvény után írunk jóvá számodra! Egy szakasz alatt maximum 100 jelvényt tudsz összegyűjteni.

A főnyeremény sorsolásán való részvétel feltétele, hogy mindhárom szakaszban szerezz legalább 1-1 jelvényt. A főnyeremény sorsolási adatbázisába 1 + 1-szer kerülhetsz be. A plusz 1 esély a hírlevél feliratkozásért jár.

Bővebb Tippmixpro nyereményjáték 2021

Várjuk a kommentedet!

notebook.hu nyereményjáték – induljon jól az év! A játék február 22-ig tart!

Westend nyereményjáték – töltsd fel a kódod és nyerj! A játék február 14-ig tart