Tippmixpro – itt a Sikerszéria játék

Hirdetés
Hirdetés

Tippmixpro – itt a Sikerszéria játék, gyűjtsd a pontokat és vegyél részt a sorsoláson.

A Nyereményjáték teljes időtartama 32 nap (2017. március 30. 00:00 és 2017. április 30. 23:59 óra között).

A Nyereményjátékban való részvétel minden Játékos számára elérhető aki Tippmixpro regisztrációval rendelkezik.

A Nyereményjátékban való részvétel nem automatikus, a Játékosoknak a részvételi szándékot a Nyereményjáték nyitóoldalán jelszava megadásával, és az „Indulhat a játék!” gombra kattintással jeleznie kell. A Nyereményjátékra való jelentkezés a játék teljes időtartama alatt lehetséges. A sikeres jelentkezésről minden Játékost „Sikeres adatmódosítás” címmel e-mailben értesítünk.

A pontszámítás kezdete a részvételi szándék jelzésének időpontjától független, a Nyereményjátékba a Játékos minden olyan fogadása beleszámít, amely a Nyereményjáték teljes időszakában, vagyis a 2017. március 30. 00:00 és 2017. április 30. 23:59 között lett megtéve.

A Nyereményjáték sorsolásain és Toplistájában csak azok a Játékosok vesznek részt, akik részvételi szándékukat jelezték.

A Nyereményjátékra való jelentkezés teljesen ingyenes, és a Játékos részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár. A Nyereményjátékra való részvételi szándék jelzése nem visszavonható.

Garantált pénznyeremény

Minél több pontod van, annál magasabb szintre léphetsz, így egyre nagyobb nyereményeket nyerhetsz meg a játék végén tartott sorsoláson! Most a nyereményeket is halmozhatod, hiszen ahány szintet teljesítesz, annyi sorsoláson veszel részt, így akár többször is kihúzhatnak a kalapból.

A 100-as Toplista további helyezettjei egyenlegfeltöltést kapnak Tippmixpros számlájukra, melynek összege a helyezéstől függ. Ez a feltöltés legjobb esetben 375 000 Ft-ot, de legrosszabb esetben is legalább 50 000 Ft egyenlegfeltöltést jelent.

Nézd meg a nyereménytáblázatot!

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super