in

Tippmixpro – fontos változások érkeztek

Hirdetés
Hirdetés

Tippmixpro – fontos változások érkeztek.

“Október 24-étől sok minden változott az oldalunkon. Számos kisebb és nagyobb funkcióval fejlesztettük a Tippmixprot, hogy még nagyobb élmény legyen velünk a játék! Mostantól élő sportközvetítéssel, összevont szerencsejáték egyenleggel, egyszerűsített fogadási naplóval, szélesebb fogadási kínálattal, bővülő kombinációs lehetőségekkel, és néhány apró, a felhasználói élményt javító változással találkozhatsz.” – közölték.

Élő sportközvetítés a Tippmixpron!

Fokozzák az élő izgalmakat! Mostantól az élőben fogadható mérkőzéseik közül többet élő videós közvetítésben is követhetsz. Az élő oddsok és élő statisztikák mellett, most már valós időben, a Tippmixpro oldalon belül élőben nézheted a mérkőzéseket, és természetesen fogadhatsz is a kiválasztott eseményre a történésekkel egyidőben!

Keresd a play ikonnal megjelölt meccseket!

Közös egyenleg a Tippmixpron és a szerencsejatek.hu oldalon!

Összevontuk a Tippmixpro és a szerencsejatek.hu oldalon vezetett belső egyenleget, így mostantól bármelyik oldalról kezdeményezheted nyereményed felvételét, vagy feltöltheted belső egyenlegedet. Ennek következtében megszüntettük az Átvezetés funkciót is, a már jól ismert befizetési módjaink változatlanul elérhetőek.

Nézd meg az összevont egyenleged!

Változott a Fogadási napló

Korábban külön oldalon listázták a fogadásaidat, pénzügyi tranzakcióidat, és átvezetéssel kapcsolatos történéseidet. A megújult Napló oldalon ezeket a funkciókat azonban összeolvasztották, így még kényelmesebben, egy helyen követheted az összes Tippmixpron végrehajtott egyenleg és fogadási tranzakciódat. Sőt, ha a Tippmixpro mellett más online játékunkkal is játszol, a szerencsejatek.hu oldalon a Naplódban, az a lottó játékaid mellett a Tippmixpro fogadásaid is megjelennek.

Miben történt pontosan változás és hogyan működik a megújult Napló?

Kattints és kövesd egy helyen a fogadásaid!

Szélesebb fogadási kínálat

Mostantól egy új sportággal (MMA), és új piacokkal is bővítették a fogadási kínálatot, hogy minél több esemény közül választhass. Keresd a megjelölt sportágakat a többi között!

Korábban 13 kiválasztott esemény felett csak kötésben fogadhattál, mostantól viszont új funkcióként már x/y típusú kombinációk is elérhetőek. A fogadószelvényed továbbra is legfeljebb 20 eseményt tartalmazhat, viszont elérhetővé vált pl. a 20/19-es kombináció.

Használd az új kombinációkat és lépj a tétek mezejére!

Jobb felhasználói élmény

Bevezettünk néhány felhasználói élményt javító funkciót is, hogy még könnyebben és kényelmesebben fogadhass a legjobb meccsekre! Melyek ezek?

A rendszer mostantól automatikusan elfogadja a megnövelt nyereményszorzóval módosult ajánlatot, már nem kell külön kattintással elfogadnod ezt. Amennyiben ezt mégsem szeretnéd használni, a Fogadási beállítások között módosíthatod.

Használd a Fix meccs funkciót! A fogadási szelvényen megjelent egy kis rajzszög ikon, ez az úgynevezett Fix meccs funkció. Kombinációs fogadás esetén most már megteheted azt is, hogy egy vagy több meccset “fixre veszel”. Az így megjelölt esemény bekerül minden egységnyi fogadásodba.

Kiválasztott odds megjelölés. A fogadási kínálatban szereplő oddsoknál sárgával kiemeljük azt a szorzót, amit kiválasztottál, hogy jobban átlásd pontosan milyen eseményeket és kimeneteleket tettél a szelvényedre..

Változnak a játék részvételi feltételei

A fent említett összevont egyenlegkezelés, és egy új törvényi szabályozás értelmében, meglévő személyes adataidat frissítened, valamint néhány új adattal bővítened is kell. Ilyen új adat az állampolgárság, érvényes személyazonosításra alkalmas okmányod típusa és száma és lakcímkártyád száma. Továbbá esetleges kiemelt közszereplői státuszodról is nyilatkozatot kell tenned. Fontos, hogy a hiányzó adatok megadásáig a www.tippmixpro.hu oldalon minden funkció elérhető, de fogadni nincs lehetőséged. A www.szerencsejatek.hu oldal játékait, a naplódat, és minden más funkciót továbbra is használhatsz.

Az adatok frissítése csak néhány percet vesz igénybe, utána ismét belevetheted magad a játékba, fogadhatsz kedvenc mérkőzéseidre. Bővebb információ a változásokról: www.szerencsejatek.hu/pmt

Jöhetnek a hozzászólások

Ricola nyereményjáték – nyerj vakációt vagy iPhone 7-et: a játék november 30-ig tart

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 43. hét: 2017.10.25