in , ,

Tippmix: teljes ajánlat, meccsek, eredmények

Hirdetés
Hirdetés

Tippmix: teljes ajánlat, meccsek, eredmények.

Hogyan tudok fogadni?
Segédszelvény kitöltésével  vagy  “gépi játékkal” , illetve a kettő kombinációjával.

A fogadási ajánlat
A hivatalos fogadási ajánlat megtalálható a www.tippmix.hu oldalon. A fogadási ajánlat kiemelt eseményeiről, az abban történt változásokról (fogadási határidő vagy odds módosítás, törlés) vagy az ÉLŐ fogadási kínálatról tájékozódhat az értékesítőhelyeken, a www.szerencsejatek.hu internetes oldalon, az mtv teletext 880. (Élő fogadás), 878. (mérkőzések kezdete előtti fogadás) és a 879. (eredmények) oldalain.

Hol tudom megnézni a Tippmix eredményeket?
Az eredmények megtalálhatóak a tippmix.hu weboldalon ahol országonként, sportáganként, bajnokságonként és időszakra szűrhető. Emellett az eredményre vonatkozó információkat tartalmazza az értékesítőhelyen taláható terminál is.

Hogyan tudok élőben fogadni?

Külön e célra rendszeresített segédszelvény kitöltésével vagy “gépi játékkal” , illetve a kettő kombinációjával.

Van-e minimum tét?
Igen. Egy fogadás során megfogadható legkisebb tétösszeg normál és kombinált fogadás esetén is 200 Ft. A kombinációban szereplő egységnyi fogadások tétje legalább 10 Ft.
Van-e maximum tét?
Igen. A legnagyobb tét összege a mindenkor hatályos jogszabályban előírt mérték, de egységnyi fogadásonként legfeljebb 100.000 Ft.

Egy fogadásnál hány eseményt köthetek össze?
Egy fogadáson belül legalább 1, de legfeljebb 20 fogadási esemény fogadható meg. Segédszelvény kitöltésével egy segédszelvényen max. 10 esemény fogadható meg, de a “további szelvény” jelölésével további 10 eseményre lehet fogadni.

Módosulhatnak a nyereményszorzók?
Bármely fogadási eseményhez tartozó bármely megfogadható kimenetel nyereményszorzója változtatható. Ilyen esetben az adott fogadási esemény lehetséges kimeneteleire a nyereményszorzó-módosítás(ok) előtt megtett fogadásoknál a fogadás megtételekor érvényes nyereményszorzók, a nyereményszorzó-módosítás(ok) után megtett fogadásoknál a módosított nyereményszorzók az érvényesek. Élő fogadás során a sportesemény helyzetei, szituációi, történései alapján a nyereményszorzók folyamatosan változnak.

Mi a normál fogadás és a kombinációs fogadás között a különbség?
Normál fogadásnál a megfogadott események darabszáma megegyezik a kötésszámmal. Pl. 8 esemény fogadásával ( számtáblában sorszámok megjelölésével ) és 8-as jelölése a “kötésszám, kombináció” mezőben azt jelenti, hogy a 8-as kötésű normál fogadást játszik. Amennyiben a megfogadott események darabszáma több, mint a “kötések, kombinációk”  mezőben jelölt szám, így ebben az esetben kombinációs fogadást játszik.

Pl: 8 esemény kerül bejelölésre a számtáblákban és a “kötések, kombinációk mezőben ” a 6 -os , akkor ebben az esetben a fogadó 6/8 as kombinációs fogadást tette meg ahol a 8 jelöli a megfogadott események darabszámát, míg 6 jelöli az egységnyi fogadások kötésszámát. Ebben az esetben a 8 eseményből 6 -os kötéseket állít elő a fogadási rendszer annyit amennyit matematikailag lehetséges. Előnye a kombinációs fogadásnak, hogy példánkban szereplő 8 eseményből elég 6  kimenetelét eltalálni ahhoz , hogy nyereményhez jusson a fogadó.

Mi az a többes kötés és miért előnyös?

Többes kötésnek azt nevezzük, ha egyszerre több sportesemény kimenetelére történik tippelés egy szelvényen. Ekkor a nyereményszorzók összeszorzódnak.

Példa: Egy fogadó 1.000 Ft-ot tesz meg 3 eseményre, ahol mindhárom esetben a hazai csapat győzelmére tippel.
Barcelona – Real Madrid (H – 1,35), Ferencváros – Újpest (H – 1,40), Bologna – Milan (H – 2,45)
Ha mindegyik eseménynél a hazai csapat nyer, akkor 1,35 × 1,40 × 2,45 = 4,63-szoros nyereményt ér el, azaz 4630 Ft -ot.

Mi a kötésszám?
A kötésszám azt mutatja meg, hogy a fogadó által megfogadott egységnyi fogadás hány darab megfogadott kimenetelt tartalmaz.

Mikor vehetem fel a nyereményemet?
A fogadásban szereplő események befejezését és hivatalos eredmény-megállapítást követően a kisnyeremények (200 000 Ft alatt) néhány perc múlva kifizetésre kerülnek készpénzben. Az 50 000 Ft- és 200 000 Ft közötti nyereményeket kérheti átutalással is . A 200 000 Ft feletti nyereményeket a lottózókban “nyereményigénylési lap” kitöltésével meg kell igényelni, melyet átutalással teljesít a Szerencsejáték Zrt.

Mérkőzések
Fogadás
Eredmények

Várjuk a kommentedet!

Tippmix Radar – infok, letöltés

Exatlon Hungary 2021 versenyző – Kocsis Lili