Tippmix akció – fogadj és pályázz!

Hirdetés
Hirdetés

Fogadj többes kötésben vagy kombinációban a Tippmixen 2016. június 10. és július 10. között, pályázz, és megnyerheted az akció 3 x 1 millió Ft, 5 db SONY házimozi, valamint 10 db iPad Air2 tablet nyereményeinek egyikét!

Gyűjtsd össze 2016. június 10. és július 10. között többes kötésben vagy kombinációban megtett Tippmix fogadásaid átvételi igazolásait legalább 10.000 Ft összértékben, és küldd be pályázatként, hogy megnyerhesd:

  • a 3 x 1 millió Ft pénznyeremény,
  • az 5 db Sony házimozi rendszer (televízió + Blu-ray lejátszós hangrendszer), vagy
  • a 10 db iPad Air2 tablet

egyikét!

Pályázás módja:

A részvételi feltételnek megfelelő, összesen legalább 10.000 Ft értékben összegyűjtött Tippmix fogadások nyeretlen vagy beváltott nyertes átvételi igazolásait zárt, C/6 vagy LA4 méretű normál vagy ún. postakész, vagy az értékesítőhelyeken e célra rendszeresített pályázati borítékban kell beküldeni.

A pályázati borítékon olvasható módon fel kell tüntetni a pályázó személyi okmányaiban (pl. személyazonosító igazolvány, útlevél) azonos módon szereplő nevét, a lakcímkártyán/személyi igazolványban szereplő lakcímét (emelet és ajtószámmal), valamint – ha ettől eltér – levelezési címét, továbbá az akció jelmondatát („Tippmix akció 2016”), és lehetőleg a pályázó telefonszámát is.

A 10.000 Ft összértékbe csak a többes kötésre vonatkozó vagy kombinációs Tippmix fogadások értéke számít bele, az átvételi igazolásokon lévő ettől eltérő fogadások értéke nem!

A pályázatokat folyamatosan, de legkésőbb 2016. július 14-ig lehet leadni bármely online értékesítőhelyen zárásig (kivéve posták és Lapker üzletek), illetve bedobni a Szerencsejáték Zrt. 1106 Budapest, X. kerület, Fehér út 10. szám alatti irodaházának (29. számú épület) recepcióján kihelyezett gyűjtőládába, vagy postai úton kell beküldeni Szerencsejáték Zrt. 1475 Budapest, Pf. 600 címre úgy, hogy az legkésőbb 2016. július 19-ig beérkezzen.

Egy boríték egy pályázatnak számít. Egy játékos több pályázattal is részt vehet az akcióban, ha a pályázati feltételeket többször is teljesíti, de a sorsoláson csak egy, a sorrendben elsőként kisorsolt nyereményére jogosult.

Sorsolás: 2016. július 21., 11 óra

További részletek ►

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super