in

Theodora nyereményjáték 2018 – nyerj gépkocsit! A játék július 31-ig tart

Hirdetés

Theodora nyereményjáték 2018 – játssz és nyerj gépkocsit!

Frissülj fel a Theodora ásványvizeivel, meríts ihletet a nyár legjobb pillanataihoz, és nyerd meg a szuper napi vagy heti nyereményeink egyikét, vagy légy te a szerencsés, aki elviszi a főnyereményt, egy Volkswagen e-up-ot!

Akik a játék ideje alatt promóciós csomagolású, „Merülj el a nyárban a Theodorával és nyerj!” feliratú Theodora Kereki 1,5 literes szénsavas, szénsavmentes vagy enyhe terméket, Theodora Kékkúti 1,5 literes szénsavmentes terméket, illetve ízesített terméket vásárolnak, és a kupakban megtalálható nyolcjegyű kódot 2018. június 1. és július 31. között feltöltik a www.theodorajatek.hu oldalra, automatikusan indulnak a nyereményekért.

A kupakkódot a www.theodorajatek.hu oldalra kell feltöltened ahhoz, hogy megnyerhesd az értékes ajándékok egyikét, és részt vehess a fődíj sorsolásán. Az egyéb módon érkező kódokat nem tudjuk elfogadni.

A promócióban a Theodora Kereki 1,5 literes szénsavas, szénsavmentes és enyhe termékek, Theodora Kékkúti 1,5 literes szénsavmentes termékek, illetve a Theodora ízesített termékek vesznek részt.

A promóció időtartama: 2018. június 1. – július 31.

KÓDFELTÖLTÉS

Szólj hozzá!
Bounty nyereményjáték - játssz az értékes nyereményekért

Bounty nyereményjáték – játssz az értékes nyereményekért: a játék augusztus 31-ig tart

Megérkeztek az új kvízek! Tedd próbára a tudásodat!