in

The Floor – Új hét, ismét 49 játékos

Újabb hét vette kezdetét a The Floor játékában. A 49 játékos hatalmas energiával és párbajkedvvel indult neki a hétnek, de a végére csak egy maradhat, aki elviszi a 8 millió forintot.

Mennyire ismered a KRESZ táblákat? https://rtl.hu/the-floor/2024/05/13/kresz-tablak-utjelzesek-parbaj-jatek

A The Floor játékosainak, Szilinek és Lacinak KRESZ táblákat és különféle útburkolati jelzéseket kellett felismerniük. Buszok, nyilak és vonalak – több dolog is megtévesztette a párbajozókat, Szujó Zoltán a végén oda is pirított nevetve a kamionsofőrként dolgozó versenyzőnek, amiért nem jött rá, hogy egy záróvonal van a képernyőn.

Hogy néz ki Beyoncé, Katy Perry vagy Dua Lipa? A The Floor játékosa mindegyiket passzolta https://rtl.hu/the-floor/2024/05/13/enekesno-beyonce-dua-lipa-jatek

Szilvia bízott benne, hogy legyőzheti Gergőt a „popdívák” témakörében, arra azonban ő sem számított, hogy a zeneipar legismertebb alakjai kihívást jelentenek majd neki. Beyoncé mellett több énekesnő képe láttán is passzolnia kellett.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Szujó Zoltán kedvenc témakörétől minden játékos megijedt https://rtl.hu/the-floor/2024/05/13/szujo-zoltan-kedvenc-tema-autoversenyzok

Szujó Zoltán reménykedve figyelte a The Floor csatamezejét, ugyanis felvillant egy olyan témakör is, ami a szívéhez nagyon közel áll. Egy gond volt csupán, egyik versenyző sem merte megmérettetni magát ebben a kategóriában. Vajon mit szólt ehhez a műsorvezető?

Szólj hozzá!

Ki született május 14-én? Íme az ismert emberek névsora

Mikor kezdődik a B-oldal?