in ,

Testvérek 3. évad 71. rész videa – tartalom, nézd meg online

Testvérek 3. évad 71. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Testvérek

2023.11.16., Csütörtök 15:40 – 3. évad, 71. rész

Süsen és Ömer közös projektje nem a várt szerint alakul. Afra hangos szerenáddal zavarja meg az éjszaka csendjét Sengülék otthonánál. Zehra képtelen elmondani Tolgának, hogy testvére mire kényszerítette, ezért titokban próbál meg értékekhez jutni az iskolában. Sengül reménykeltő telefonhívást kap egy nagy összegről, ezért úgy dönt, hogy megosztja családjával örömét, ám hamar egy rémálomban találják magukat.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Szólj hozzá!

Mulya szó helyesírása – Így írjuk helyesen!

Miből készül a nugát? Mutatjuk a választ!