in ,

Testvérek 3. évad 67. rész videa – tartalom, nézd meg online

Testvérek 3. évad 67. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek

2023.11.10., Péntek 15:40 – 3. évad, 67. rész

Akif lelkesen készülődik titkos találkozójára, mit sem sejtve arról, hogy Suzan gyanút fogott. Sengül biztató híreket kap befektetéséről, azonban még több pénzre lenne szüksége. Hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, a banktól hitelt kér szerencséje megsokszorozásának reményében. Doruk meglepi Asiye-t, miközben Süsen szakítás utáni fájdalma mit sem enyhül.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Szólj hozzá!

Testvérek 3. évad 66. rész videa – tartalom, nézd meg online

Lara választása 24. rész videa – nézd meg online