in ,

Testvérek 3. évad 46. rész videa – tartalom, nézd meg online

Testvérek 3. évad 46. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Testvérek

2023.10.10., Kedd 15:40 – 3. évad, 46. rész

Afra úgy dönt, hogy odaadja Leylanak az Ogulcantól kapott telefont, mit sem sejtve annak tartalmáról. Orhan rájön, hogy családjának elhagyása rossz döntés volt. Asiye neheztel Ömerre, amiért úgy érzi, hogy Yasmin egyre fontosabbá válik életében. Az iskolában Süsen egyre kellemetlenebbül érzi magát, miután szóba kerül Kadir balesete.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Szólj hozzá!

Mostoha 28. rész videa, tartalom – nézd meg online!

Testvérek 3. évad 49. rész videa – tartalom, nézd meg online