in

Tesco üzletsor nyereményjáték: Repüljön velünk álmai városába!

Zajlik a Tesco üzletsor nyereményjáték – íme a Repüljön velünk álmai városába! játék

Vásárolj egyszeri vásárlással legalább 1.500 Ft értékben bármelyik TESCO üzletsoron. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a játék hivatalos oldalán. vagy küldd be SMS-ben a +36 30 555 5551-es telefonszámra.

Minta SMS: APszám*blokkdátum(hónapnap)*időpont(óraperc)*név
Minta SMS: A12345678*1016*1232*Minta János

A vásárlást bizonyító blokkot/számlát őrizd meg.
Az eredeti nyertes blokkot az értesítést követő 10 munkanapon belül be kell küldeni.

A Promóció 2015. október 14. napján 00.00.00 órától 2015. november 29. napján 23.59.59 óráig tart. A regisztráció és azzal párhuzamosan a vásárlást igazoló blokkok AP-számának, illetve a számla sorszámának valamint szerverre történő feltöltésének határideje: 2015. november 29. napján 23.59.59 óra. A Játék időtartamát megelőzően és követően feltöltött pályázatok nem vesznek részt a Játékban.

Nyeremény:

6.1. Fődíj
Összesen 3 (három) darab – nyertesenként egy – európai hosszú hétvége London, Párizs vagy Róma városába. Az úti célt a nyertes választja ki a sorsolást követően. A nyereményt utazási voucher formájában adjuk át, mely voucher értéke 500.000,-Ft. (A voucher beváltására 12 hónap áll rendelkezésre, mely 12 hónap a voucher kiállításának a dátumától számít.)

Napi nyeremény
A promóció ideje alatt naponta 1 db szelfibot megnyerésére van lehetőség. A promóció időtartamának minden napjára külön-külön egy sorsolóprogram segítségével előre kisorsolt napi 1 (egy) időpontot (Nyerő pillanat) határozunk meg. A játékban napi egy nyertes kerül meghatározásra a napi egy Nyerő pillanat segítségével. Az az egy pályázó lesz a napi egy nyeremény nyertese, akiknek a pályázat regisztrációjának időpontja a legközelebb esik a Nyerő pillanathoz.
A pályázat regisztrációjának időpontja a pályázat beérkezéseként regisztrált időpont. Nyertesség esetén a Játékos azonnali értesítést kap nyereményének tényéről. Sms beküldés esetén válasz sms-ben, Online regisztráció esetén felugró ablakban a regisztrációt követően.

Heti nyeremény
A promóció ideje alatt hetente 1 db bőrönd megnyerésére van lehetőség. A promóció időtartamának minden hetére külön-külön egy sorsolóprogram segítségével előre kisorsolt heti 1 (egy) időpontot (Nyerő pillanat) határozunk meg. A játékban heti egy nyertes kerül meghatározásra a heti egy Nyerő pillanat segítségével. Az az egy pályázó lesz a heti egy nyeremény nyertese, akiknek a pályázat regisztrációjának időpontja a legközelebb esik a Nyerő pillanathoz.

A pályázat regisztrációjának időpontja a pályázat beérkezéseként regisztrált időpont. Nyertesség esetén a Játékos azonnali értesítést kap nyereményének tényéről. Sms beküldés esetén válasz sms-ben, Online regisztráció esetén felugró ablakban a regisztrációt követően.

Sorsolás

A fődíj nyeremények nyertesei sorsolás útján kerülnek meghatározásra.
A sorsolás időpontja: 2015. december 02. 10:00 óra, helyszíne: Client Service Kft. 1152 Budapest, Szilas park 10.

Cím a nyertes blokk beküldéséhez: „Repüljön velünk álmai városába!” Client Service Kft. 1592 Budapest, Pf. 494.

Regisztráció
Játékszabály
Nyeremények

Szólj hozzá!
hatos lottó nyerőszámok

Hatos lottó nyerőszámai és nyereményei – 43. hét: 2015.10.25

TESCO: Recy-Pet nyereményjáték