in

Tesco üzletsor nyereményjáték: Repüljön velünk álmai városába!

Hirdetés

Zajlik a Tesco üzletsor nyereményjáték – íme a Repüljön velünk álmai városába! játék

Vásárolj egyszeri vásárlással legalább 1.500 Ft értékben bármelyik TESCO üzletsoron. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a játék hivatalos oldalán. vagy küldd be SMS-ben a +36 30 555 5551-es telefonszámra.

Minta SMS: APszám*blokkdátum(hónapnap)*időpont(óraperc)*név
Minta SMS: A12345678*1016*1232*Minta János

A vásárlást bizonyító blokkot/számlát őrizd meg.
Az eredeti nyertes blokkot az értesítést követő 10 munkanapon belül be kell küldeni.

JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A Promóció 2015. október 14. napján 00.00.00 órától 2015. november 29. napján 23.59.59 óráig tart. A regisztráció és azzal párhuzamosan a vásárlást igazoló blokkok AP-számának, illetve a számla sorszámának valamint szerverre történő feltöltésének határideje: 2015. november 29. napján 23.59.59 óra. A Játék időtartamát megelőzően és követően feltöltött pályázatok nem vesznek részt a Játékban.

Nyeremény:

6.1. Fődíj
Összesen 3 (három) darab – nyertesenként egy – európai hosszú hétvége London, Párizs vagy Róma városába. Az úti célt a nyertes választja ki a sorsolást követően. A nyereményt utazási voucher formájában adjuk át, mely voucher értéke 500.000,-Ft. (A voucher beváltására 12 hónap áll rendelkezésre, mely 12 hónap a voucher kiállításának a dátumától számít.)

Napi nyeremény
A promóció ideje alatt naponta 1 db szelfibot megnyerésére van lehetőség. A promóció időtartamának minden napjára külön-külön egy sorsolóprogram segítségével előre kisorsolt napi 1 (egy) időpontot (Nyerő pillanat) határozunk meg. A játékban napi egy nyertes kerül meghatározásra a napi egy Nyerő pillanat segítségével. Az az egy pályázó lesz a napi egy nyeremény nyertese, akiknek a pályázat regisztrációjának időpontja a legközelebb esik a Nyerő pillanathoz.
A pályázat regisztrációjának időpontja a pályázat beérkezéseként regisztrált időpont. Nyertesség esetén a Játékos azonnali értesítést kap nyereményének tényéről. Sms beküldés esetén válasz sms-ben, Online regisztráció esetén felugró ablakban a regisztrációt követően.

Heti nyeremény
A promóció ideje alatt hetente 1 db bőrönd megnyerésére van lehetőség. A promóció időtartamának minden hetére külön-külön egy sorsolóprogram segítségével előre kisorsolt heti 1 (egy) időpontot (Nyerő pillanat) határozunk meg. A játékban heti egy nyertes kerül meghatározásra a heti egy Nyerő pillanat segítségével. Az az egy pályázó lesz a heti egy nyeremény nyertese, akiknek a pályázat regisztrációjának időpontja a legközelebb esik a Nyerő pillanathoz.

A pályázat regisztrációjának időpontja a pályázat beérkezéseként regisztrált időpont. Nyertesség esetén a Játékos azonnali értesítést kap nyereményének tényéről. Sms beküldés esetén válasz sms-ben, Online regisztráció esetén felugró ablakban a regisztrációt követően.

Sorsolás

A fődíj nyeremények nyertesei sorsolás útján kerülnek meghatározásra.
A sorsolás időpontja: 2015. december 02. 10:00 óra, helyszíne: Client Service Kft. 1152 Budapest, Szilas park 10.

Cím a nyertes blokk beküldéséhez: „Repüljön velünk álmai városába!” Client Service Kft. 1592 Budapest, Pf. 494.

Regisztráció
Játékszabály
Nyeremények

Szólj hozzá!
hatos lottó nyerőszámok

Hatos lottó nyerőszámai és nyereményei – 43. hét: 2015.10.25

TESCO: Recy-Pet nyereményjáték