TESCO – nyerj a Riken nyári gumiabronccsal

Hirdetés
Hirdetés

Riken nyereményjáték a TESCO-ban. A szerencse most keréken érkezik!

Vásárolj Riken nyári gumiabroncsot valamelyik TESCO áruházban, szereltesd fel a kijelölt szervizek egyikében. Az áruházban kapott kupont pecsételtesd le a szervizben, majd regisztrálj a játék oldalán.

Játékos minden egyes abroncs után egy darab kupont vehet át a Tesco áruház vevőszolgálati pultjánál. A kupon kedvezményes szerelésre jogosít (Bruttó 1000 Ft/abroncs kedvezmény a szerelési díjból).

Játékos a kupon felmutatásával és átadásával a megadott beváltó szervizek egyikében (melynek listája itt olvasható: http://gumikupon.hu/gumiszervizek) tud igénybe venni bruttó 1000 Ft kedvezmény a szerelés díjából, abroncsonként.

A szerviz lepecsételi bélyegzőjével a kupont, amelyet vissza ad a Játékosnak. Játékos a kuponon található egyedi kóddal regisztrál a Játék weboldalán, ahol a promóció lezárásával 10 fő 50.000 Ft értékű Tesco ajándékutalványt nyerhet.

A nyereményjátékba való regisztráció során Játékosnak a következő adatokat kell megadnia: Vezeték és keresztnév, cím, telefonszám, email cím, abroncs vásárlásának helye, felszerelés helyszíne, abroncs mérete, kuponkód(ok) és a szerelésről készített számla képének feltöltése.

Játék időtartama

Kuponok kiadása a TESCO bevásárlóközpontokban: 2016. március 1 – 2016. május 7.
Kuponok beváltása és online regisztráció: 2016. március 01. 8:00 órától, 2016. május 14. 14:00 óráig
A sorsolás 2016. május 25. 10:00 órakor kerül sor a Szervező (Nyíregyháza-Rozsrét, 4-es főút mellett) telephelyén közjegyző jelenlétében, gépi sorsolással.
Nyeremény: 10 db 50.000 Ft értékű TESCO ajándékutalvány.

Regisztráció ITT

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super