Tesco nyereményjáték – játssz a grillcsomagokért

Hirdetés

Töltsd fel fotódat, gyűjtsd a szavazatokat és nyerj hetente értékes grill ajándékokat!

Bővebb ITT

A Nyereményjátékban azok a Játékosok vehetnek részt, akik a Tesco.hu weboldalon képet töltöttek fel grill témában vagy használtak legalább egy grill elemet a megadott készlet közül.

A Szervező azon Játékosok között sorsolja ki a meghirdetett nyereményeket, akik a részvételi szabályzat elfogadása melletta Tesco hírlevélre is feliratkoznak. A hírlevélre elég 1 alkalommal feliratkozni, viszont minél több képet tölt fel a játékos, annál jobban növeli saját nyerési esélyeit.

A Nyereményjátékban bármely valós e-mail címmel rendelkező, Magyarországon lakóhellyel rendelkező természetes személy részt vehet, céges e-mail cím megadása esetén pedig az e-mail címben szereplő azon természetes személy, aki az előbb felsorolt további feltételeknek megfelel. Egy Játékos csak egy e- mail címmel regisztrálhat a Játékba. A nyeremény kisorsolása az egyes képekre leadott szavazatok összesítésével történik.

A Nyereményjáték során a Szervező 12 (tizenkettő) db 15 000 Ft értékű grill ajándékcsomagot (első helyezett) és 24 (huszonnégy) db Finest meglepetés terméket (második és harmadik helyezett) sorsol ki az első, második és harmadik legtöbb szavazatot kapott kép feltöltői között.

A Nyereményjáték 2016. június 13. napján 09:59:59-től 2016. augusztus 28. napján 23:59:59-ig tart.Hirdetés


Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super