in

Telekom Magenta 1 nyereményjáték – nyerj egy személyautót: a játék november 30-ig tart!

Hirdetés

Telekom Magenta 1 nyereményjáték – nyerj egy személyautót!

A Telekom köszönt új vagy új hűséget vállaló Magenta 1 ügyfeleként és egy különleges játékkal szeretné megköszönni bizalmadat, melyet csak új Magenta 1ügyfeleknek szerveztünk.

Regisztrálj és nyerd meg a fődíjat, a Kia Niro EX 1.6 GDi Hibrid személygépkocsit, vagy a zártkörű Álomutazó előadásra szóló 1300 db, három főre szóló jegy egyikét!

Nyeremények

1 db Kia Niro EX 1.6 GDi Hibrid személygépkocsi
A fenntarthatóság és stílus találkozása. A Kia Niro az izgalmas hibrid crossover. Sokoldalú, mint egy városi terepjáró és hatékony, mint egy hibrid.

Exkluzív Álomutazó mesemusical zártkörű előadás csak Magenta 1 ügyfeleknek!
Az idei évadban elsőként a Telekom Magenta 1 ügyfelei láthatják a csodálatos Álomutazó mesemusicalt, mely különleges élmény kicsiknek és nagyoknak.

Kik regisztrálhatnak?

A Telekom 18. életévet betöltött, lakossági előfizetéssel rendelkező ügyfelei vehetnek részt, akik egyéni (lakossági) előfizetőként hatályos, a Magyar Telekom által nyújtott Magenta 1 kedvezménycsomagba (30%) bevont szolgáltatás(ok)ra kötöttek határozott idejű szerződést 2018. október 5. – 2018. november 30. napja között.

Meddig tart a regisztráció?

Regisztrációra 2018. október 5-től 2018. november 30-ig van lehetőség, ehhez kérjük, regisztrálj ezen a linken!

Honnan tudom meg, ha a nyertesek között vagyok?

A nyerteseket a 2018. december 4-i sorsolást követően 2018. december 10-ig a regisztrációban megadott e-mail-címen értesítjük ajándékukról, illetve nevüket (a település feltüntetésével) .pdf kiterjesztésű fájl formájában közzétesszük ezen az oldalon.

Hogy vehetem át a jegyeket?

A jegyeket a nyereményértesítő elektronikus levélben elhelyezett .pdf kiterjesztésű file-okban található web linkek (Interticket elektronikus jegyek) formájában küldi ki a jogosult nyertesek részére. A jegyek átvételére más módon nincsen lehetőség. A Szervező a jegyeket kifejezetten nem küldi ki nyomtatott formában a jogosult Résztvevők részére postai úton, és nem biztosítja a jegyek átvételét a helyszínen vagy bármely jegyirodában, ahol az Álomutazó produkció más előadásaira lehetséges jegyet vásárolni.

További részletek és feltételek

A nyeremények készpénzre vagy más nyereményre nem válthatók, a jegyek más programra vagy előadásra nem cserélhetők és nem átruházhatók.
A Magyar Telekom Nyrt. a regisztrálók személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli. A Játékról szóló teljes körű tájékoztatás a Hivatalos szabályzatban található.

Szólj hozzá!

Valóvilág 9 második párbaj – ők küzdenek meg egymással

Nyerj naponta 100 ezret - Mars, Twix, Snickers, Bounty nyereményjáték

Nyerj naponta 100 ezret – Mars, Twix, Snickers, Bounty nyereményjáték: a játék december elsejéig tart