in

Tchibo Family nyereményjáték – Töltsd fel az Osztályperselyt! A játék november 13-ig tart

Hirdetés

Tchibo Family nyereményjáték – Töltsd fel az Osztályperselyt!

A Tchibo Family idén is útnak indította a “Töltsd fel az Osztályperselyt!” nevű promócióját, mely során 50 osztálynak összesen tízmillió forinttal segítenek a közös iskolai élmények megszerzésében: 2018. szeptember 3. és november 13. között minden megvásárolt Tchibo Family termék részt vesz a gyűjtésben, csupán fel kell töltenünk a vásárlást igazoló blokk AP-kódját a promóció weboldalára, és megjelölni egy számunkra szimpatikus osztályt.

A verseny végén a legtöbb blokkot gyűjtő 25 osztály mellett további 25 szerencsés osztályt lepnek meg a szabadon felhasználható pénznyereménnyel.

Hogyan játssz?

  • Vásárolj TCHIBO FAMILY vagy TCHIBO FAMILY ESPRESSO kávét, és gyűjtsd a blokkokat!
  • Regisztrálj és válaszd ki azt az osztályt, amelyet támogatni szeretnél a játék során! Ha választottad még nem szerepel a listában, rögzítsd fel!
  • Töltsd fel a blokk adatait és fotóját úgy, hogy a termék neve és a vásárlási adatok is jól látszódjanak!
  • Amennyiben a vásárolt Tchibo Family termék nincs név szerint feltüntetve a blokkon, akkor fotózd le a blokk mellett a Tchibo Family csomagolásán, a minőség megőrzési idő mellett lévő kódot is, és azt is töltsd fel a honlapra!
  • Őrizd meg a blokkot 2018. december 31-ig (ha a blokk mellett a csomagoláson található, minőség megőrzési idő mellett lévő kódot is feltöltötted a honlapra, tűzd hozzá a kávé csomagolását is)!
  • A 25 legtöbb érvényes blokkot összegyűjtött és további 25 kisorsolt osztály perselyét a Tchibo Family osztályonként 200.000 Forinttal támogatja. Ne feledd, minden vásárlás egy újabb esély!
Szólj hozzá!
Hey-ho nyereményjáték - itt a Mosolyra érett játék.

Hey-ho nyereményjáték – Mosolyra érett: a játék november 11-ig tart!

Praktiker nyereményszüret – vidd el az értékes nyereményeket: a játék november 14-ig tart!