in

Tavaszi kuponnapok a SUGÁR-ban

Tavaszi kuponnapok a SUGÁR-ban
Óriási kedvezmények a SUGÁR Üzletközpontban 2015. április 9. és 11. között!
2015. április 9. és 11. között akciós kuponhétvégével várjuk látogatóinkat a SUGÁR Üzletközpontban, amelynek keretében 20, 30 vagy akár 50 százalék kedvezménnyel is vásárolhatnak üzleteinkben!
A kuponfüzeteket már átveheted a Sugár Üzletközpont hostesseinél, illetve 2015. április 8-tól megtalálhatóak az akcióban résztvevő üzletekben is! Vagy akár le is töltheted Tavaszi kuponlapunkat, és már érvényesítheted is a kedvezményeket! A kuponokat azonban nem csak egy új ruha, egy jó könyv, esetleg egy új szemüveg vásárlásánál használhatod, hanem ezen a hétvégén kedvezménnyel vásárolhatsz páros popcorn menüt a Sugár Moziban, alacsonyabb áron bowlingozhattok a Sugár Bowling & Pub-ban, de most kedvezményekkel juthatsz a Sugár Fitness bérletéhez, vagy veheted igénybe a Sugár Játszóház szolgáltatásait is!

Az akcióban résztvevő üzletek: ARANYPÓK, Ametiszt, BÁV, BERCOLINI, Biotech USA, Coffee with Sugar, Dorothy & Aby, ERA, Euronics, FORNETTI, GALAXY JÁTÉKÁRUHÁZ, GameCity, HÁDA, HERBÁRIA, A.INCZE, LIBRI, M Fashion by Marianna, MedosTORE, MONA DIVAT, NAIL&GO, OFOTÉRT, ÓRAVILÁG, RIALTO, SOFT, SUGAR BOWLING & PUB, SUGÁR FITNESS, SUGÁR JÁTSZÓHÁZ, SUGÁR MOZI, SugárZoo, Telenor, T-Partner üzlet, Ungaro Swiss Deluxe Watch Store, Valentina Cipőbolt, VIVAMED

Az akciók részleteiről érdeklődj az üzletekben! 

Nyereményjátékok és kuponok


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Szólj hozzá!

Glamour napok kuponok

Nyerj macis plüss+takaró szettet!