in

Tarolt A Nagy Duett harmadik adása is

A TV2 magabiztosan viszi a hétvégi főműsoridőt a teljes lakosság és a 18-59 évesek körében egyaránt.

A szombat esti Kismenőket több mint 1 millió, míg A Nagy Duett aktuális adását közel másfél millió néző követte nyomon, ezzel ez az epizód 2016 eddigi legnézettebb műsora. Az éves nézettségi toplista első három helyét A Nagy Duett birtokolja a teljes lakosságot tekintve.

Szombat este a Kismenők remekelt, több mint 1 millióan (1 014 329 AMR) nézték az aktuális részt. Az élő adásba jutásért az eheti produkcióban Tilla csapatának kis tehetségei mérték össze képességeiket, amit az éppen tévét nézők több mint negyede (25,46% SHR) követett nyomon a teljes lakosságot tekintve. A Kismenők piacvezető lett műsorsávjában a teljes lakosság és a 18-59 évesek körében is.

A Nagy Duett idei évadának harmadik show-ja még magasabbra emelte a lécet. Az aktuális adás a műsorfolyam eddigi legnézettebb epizódja a teljes lakosságot és a 18-59-es kereskedelmi célcsoport tekintve egyaránt, összes versenytársát maga mögé utasította az idősávjában, mindkét célcsoportban. A vasárnapi szuperprodukció a hét, a hónap és 2016 eddigi legnézettebb műsora, csaknem másfél millió néző (1 482 452 AMR) követte nyomon a sztárpárok versenyét.

Közvetlenül A Nagy Duett után debütált a Showtime Hajdú Péterrel. A nagyszabású comedy-showban a műsorvezető és meghívott vendégei nemcsak beszélgetnek, hanem vicces játékokban is részt vesznek. Az első adás magabiztos piacvezető lett idősávjában a teljes lakosság körében (23,08% SHR).

Szólj hozzá!

Farm – Heni kiesett és keményen beszólt Sanyának

A Nagy Duett – Berki Krisztián köszönetet mondott