in

Szuper kupa: Videoton – Ferencváros: 0-3 (Végeredmény)

Szuper kupa: Videoton – Ferencváros: 0-3 (Végeredmény)

Összeállítások:

Videoton FC: Danilovics – Szolnoki, Juhász, Vinícius, Fejes – Simon Á. – Oliveira, Pátkai, Trebotic, Gyurcsó – Feczesin Vezetőedző: Bernard Casoni

Ferencvárosi Torna Club: Dibusz – Nagy Á., Nalepa, Leandro, Ramirez – Varga R., Gyömbér, Busai, Ugrai – Böde, Lamah Vezetőedző: Thomas Doll

Játékvezetők: Andó-Szabó Sándor – Tóth II. Vencel, Albert István.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Szuper kupa: Videoton – Ferencváros: 0-3 (Végeredmény)

20. perc: GÓÓÓÓL! Vezetnek a zöld-fehérek! Busai játssza át magát Fejesen, a lövés elakad, lassan pattog a kapu felé, érkezik ROLAND LAMAH, aki estében, egy emberrel a nyakán, beljebb tessékeli a játékszert! 0-1!

26. perc GÓÓÓÓÓL! Növeli előnyét a fővárosi alakulat! Böde keverget az ötös előtt, a lövése lepattan, a játékszer VARGA ROLAND elé kerül, aki jobbal, a bal kapufa mellé lő félmagasan! 0-2!

37. perc Kiállítás! Nalepa (FTC) vágja fel a remek testcsellel meginduló Ivanovszkit, jogos a sárga, neki ez már a második ma!

45. perc Befejeződött az első félidő.

46. perc Elkezdődött a második félidő.

74. perc Beszorul a Fradi, Vinícius lőne át, de saját csapattársat talál el, így pedig már les.

87. perc Koltai tüzel kapásból, 10 méterről, nem sokkal fölé!
88. perc A Fradi gólt szerzett! GÓÓÓÓL! Végleg eldől! SOMALIA viszi rá lendületből a labdát az utolsó emberre, Simon Ádám nem tudja elnyomni, sőt, a vendégek játékosa pedig laposan elpasszol Danilovics mellett! 0-3!

forrás: onlajnok.com

Előzmények

A Ferencváros vezetőedzője szívesen látná a Videotonnal vívandó vasárnapi labdarúgó Szuperkupa-mérkőzést követően a Fradi Múzeum vitrinjében a győztest megillető trófeát.

Thomas Doll erről a vágyáról azon a sajtótájákoztatón beszélt, amelyet a székesfehérvári összecsapást megelőzően tartottak szombaton Budapesten. A honi sportági szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az FTC német szakvezetője hozzátette, hogy a rövid felkészülés során a legfontosabb feladatuk az Európa Liga-meccsre való felkészülés volt, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne vennék komolyan a Szuperkupa-meccset.

“A bajnok ellen trófeáért küzdeni mindig komoly presztízst jelent, és ez a döntő jól illik mindkét csapat felkészülési programjába. A Szuperkupa nagyon jól néz ki, szerintem a Fradi Múzeumban tudnánk még neki helyet találni” – fogalmazott Doll.

A Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő Videoton új, francia vezetőedzője, Bernard Casoni kiemelte: mivel nemrégiben érkezett Magyarországra, számára fontos cél volt a felkészülés során az is, hogy tökéletesen megismerje játékosait.

“Az edzőtábor kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy megismerjem a játékosaimat, elégedett vagyok velük és az eddig végzett munkájukkal. Vasárnap remek lehetőség áll előttünk, hiszen trófeával indíthatjuk a szezont” – idézte szavait az mlsz.hu.

A fehérvári futballistákat képviselő válogatott védő, Juhász Roland – akárcsak a ferencvárosi Gyömbér Gábor – azt emelte ki, hogy egy kupadöntőt mindig komolyan vesznek a játékosok, még akkor is, ha jelenleg a nemzetközi kupameccsekre való felkészülés is fontos feladatuk.

A Videoton harmadszor hódíthatja el a hazai Szuperkupát, legutóbb 2012-ben diadalmaskodott, míg a Ferencváros ötödik sikerével utolérné az örökrangsorban élen álló Debrecent.

A Szuperkupa-mérkőzés vasárnap 20.15-kor kezdődik a székesfehérvári Sóstói Stadionban.

A mérkőzést a Duna TV élőben közvetítette.

Szólj hozzá!
hatos lottó nyerőszámok

Hatos lottó nyerőszámai és nyereményei – 27. hét: 2015.07.05.

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámok 28. hét, 2015. július 8.