in ,

Szuper Bankó sorsjegy – információ, nyeremények

Hirdetés
Hirdetés

Íme a Szuper Bankó sorsjegy – információ, nyeremények.

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2008. november 29.
Nyerési esély: 1: 3,66
Kibocsátott darabszám: 2,5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 017, 018, 019, 020, 021, 022, 023, 024

 

A SZuper Bankó játék lényege:

A sorsjegyen öt játék található.
A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban az „Ön számai” felirat alatti számok valamelyikét kell megtalálni a játékmező által fedett számok között. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen az „Ön számai” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező alatti számok valamelyikével. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó nyereményösszeg.

A második játékban a játékmezőt lekaparva egy sorban két azonos szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Két egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a szimbólumok mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.

A harmadik játékban a játékmezőt lekaparva három azonos szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a szimbólumok mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.

A negyedik játékban a játékmezőt lekaparva három azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három egyforma összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.

Az ötödik játékban a játékmezőt lekaparva a játékosnak pénzérme szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 1 000 Ft.

Egy sorsjegyen akár mind az öt játékkal nyeremény érhető el.

Jöhetnek a hozzászólások

ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2019. augusztus 10-ei – 32. hét nyerőszámai

Áll az alku – nézd vissza online!