in

Sztárban sztár leszek 2022 4. adás – nézd vissza a teljes műsort

Sztárban sztár leszek 2022 4. adás – nézd vissza a teljes műsort.

Civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai- és külföldi énekeseket a Sztárban Sztár színpadán.

Szeptember 4-én 19 órától újra képernyőn a TV2 nagyszabású showja, a Sztárban sztár leszek! A harmadik évadban ezúttal is tehetséges civil jelentkezők mutatkoznak be a mesterek előtt.

Nem volt könnyű dolga a négytagú zsűrinek: Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadában is sok-sok tehetséges előadó sorsáról dönt. Az előválogatókra érkező több ezer jelentkező feladta a mestereknek a leckét, akik ismét nem rejtik véka alá véleményüket.

A legfiatalabb tehetség 14 éves az idei évadban, de lesz a versenyzők közt rocker és operaénekes, pankrátor és Chewbacca-jelmezes fiú a Csillagok háborújából.

Magyar hírességek gyermekei idén is próbálkoznak a meghallgatáson, sőt, egy Gabriela Spanic-imitátor is bemutatkozik a színpadon. Természetesen olyan jelentkező is akad, aki a mesterek ősrajongója, és el akarja majd kápráztatni példaképét.

Ősszel kiderül, ki lesz Magyarország legsokoldalúbb előadója 2022-ben!

Nézd vissza: Sztárban sztár leszek 2022 4. adás

Ez a cikk Sztárban sztár leszek 2022 4. adás – nézd vissza a teljes műsort először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Sztárban sztár leszek 2022 3. adás – nézd vissza a teljes műsort

Mineshow 2022 – infok itt!