in

Sztárban Sztár 2020 – szavazási infok, TV2 live app letöltés

Hirdetés

Sztárban sztár 2020: Szavazás, applikáció letöltés.

Hetedik évadával tér vissza a képernyőre a TV2 többszörös díjnyertes szórakoztató műsora, a Sztárban Sztár. Augusztus 30-tól újabb tizenkét énekes változik át hétről hétre, hogy nézők százezreit szórakoztassa.

Augusztus 30-án, vasárnap a Tények után, 18:50-kor vadonatúj évaddal jön az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár. A TV2 népszerű showműsorában ismét tizenkét híresség száll harcba, hogy hétről hétre egy-egy újabb zenei legenda bőrébe bújva bizonyítsa tehetségét.

A Magyarország legsokoldalúbb előadója cím megszerzéséhez azonban nem csupán a közönséget, de a zsűrit is le kell nyűgözniük.

Az ítészek között ezúttal Köllő Babett mellett Bereczki Zoltán, Kökény Attila és Papp Szabi foglal majd helyet.

A műsor vasárnap esténként 18:50-től látható a TV2-n.

Akik hétről hétre versenybe szállnak, hogy elnyerjék az év legsokoldalúbb előadója címet: Opitz Barbi, Péter Szabó Szilvia, Tóth Andi, Fésűs Nelly, emellett a lányok mezőnyét erősíti a Katona József színház művésze, Pálmai Anna, valamint Rico X Miss Mood formációból ismert You Tube-sztár, Miss Mood is.

A férfi versenyzők között ismert előadók bőrébe bújik majd Vastag Csaba, Pély Barna, Curtis, Molnár Tamás, Szabó Ádám, valamint a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi.

A döntés a nézők kezében lesz: a TV2 Live ingyenes applikáción keresztül szavazhatnak az énekesekre.

Sztárban sztár 2020 – Így tudsz szavazni!

Figyelem! Mostantól pofonegyszerű a szavazás a Sztárban sztár versenyzőire! Kapd elő telefonodat, lépj be saját mobiláruházadba, és töltsd le az ingyenes TV2 Live alkalmazást.

Figyelem! Mostantól pofonegyszerű a szavazás a Sztárban sztár versenyzőire! Kapják elő telefonjukat, lépjenek be saját mobiláruházukba, és töltsék le az ingyenes TV2 Live alkalmazást. Ha megvan, indítsák el, és gyorsan regisztráljanak, nehogy lemaradjanak a szavazásról. Nincs más dolguk, mint hogy a produkciók alatt döntsenek és szavazzanak.

Ha tetszik az adott énekes átváltozása, nyomjanak egy zöld lájkot, ha nem nyerte el a tetszésüket, akkor a piros ikonra bökjenek. Most már kezdődhet az ország elsőszámú házibulija, a Sztárban sztár – vasárnap 18:55-kor.

Az applikációt innen tudod letölteni a lenti rendszeren működő telefonodra.

Android,

iOS,

Windows Phone

Szólj hozzá!

Az Ötöslottó 2020. augusztus 29-ei – 35. hét nyerőszámai

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 35. hét: 2020.08.30