in ,

Sztárban sztár 2018: Szavazás, applikáció letöltés

Sztárban sztár 2018: Szavazás, applikáció letöltés
Hirdetés

Sztárban sztár 2018: Szavazás, applikáció letöltés.

Hatodik évadával tér vissza a képernyőre a TV2 többszörös díjnyertes szórakoztató műsora, a Sztárban Sztár. Október 14-től újabb tizenkét énekes változik át hétről hétre, hogy nézők százezreit szórakoztassa.

Október 14-én Tilla vezetésével folytatódik az ország legnagyobb házibulija!

Sztárban Sztár visszatér a TV2 képernyőjére, hogy fantasztikus átalakulásokkal, vicces és megható produkciókkal varázsolja el a zsűrit és a nézőket.

Ebben a szezonban HienOdettSári ÉviSzőcs ReniTolvai ReniVölgyesi GabiBurai Krisztián,FreddieGesztesi KárolyKállay Saunders AndrásPintér Tibor és Torres Dani lép színpadra, hogy a nézők mellett lenyűgözze a Sztárban Sztár négy tagú zsűrijét: Liptai ClaudiátMajkátPapp Szabit és Stohl Andrást.

A műsor vasárnap esténként 18:50-től látható a TV2-n.

A döntés a nézők kezében lesz: a TV2 Live ingyenes applikáción keresztül szavazhatnak az énekesekre.

Sztárban sztár 2018 – Így tudsz szavazni!

Figyelem! Mostantól pofonegyszerű a szavazás a Sztárban sztár versenyzőire! Kapd elő telefonodat, lépj be saját mobiláruházadba, és töltsd le az ingyenes TV2 Live alkalmazást.

Figyelem! Mostantól pofonegyszerű a szavazás a Sztárban sztár versenyzőire! Kapják elő telefonjukat, lépjenek be saját mobiláruházukba, és töltsék le az ingyenes TV2 Live alkalmazást. Ha megvan, indítsák el, és gyorsan regisztráljanak, nehogy lemaradjanak a szavazásról. Nincs más dolguk, mint hogy a produkciók alatt döntsenek és szavazzanak.

Ha tetszik az adott énekes átváltozása, nyomjanak egy zöld lájkot, ha nem nyerte el a tetszésüket, akkor a piros ikonra bökjenek. Most már kezdődhet az ország elsőszámú házibulija, a Sztárban sztár – vasárnap 18:55-kor.

Az applikációt innen tudod letölteni a lenti rendszeren működő telefonodra.

Android,

iOS,

Windows Phone

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Valóvilág 9: ma este Krisztián – Adri párbaj – szavazásinfo itt

Sztárban Sztár 2018 – Megvan a győztes