Sztárban sztár 2018 – nyerj belépőt az élő adásokra: a játék december 14-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Nyerj belépőjegyet a Sztárban Sztár élő adásaira!

Szeretnéd élőben is átélni a Sztárban Sztár varázslatos átalakulásait? Most itt a lehetőség, hogy páros belépőjegyet nyerj az élő adásokra!

A játék időtartama:
2018.10.08-től folyamatosan – heti frissülés szerint, heti sorsolásokkal a Sztárban sztár című műsorsorozat sugárzási időszaka alatt 2018. december 14-ig.

A nyeremény: 
Páros belépőjegy a „Sztárban sztár” vasárnaponkénti élő adására.

Nyerj belépőjegyet a Sztárban Sztár élő adásaira!

Részvétel:
A játékban azok vehetnek részt, akik a megadott határidőn belül a tv2.hu/sztarbansztar oldalon feltett kérdésre helyesen válaszolnak. A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben a sorsolás eredményeként a nyereményből kizárt szavazó kerül ki nyertesként, akkor a pótnyertes lesz a sorsolás nyertese.

Az egyes játékok időtartama:
A meghirdetett játék időtartama az éppen aktuális nyereményjáték cikkben találhatóak, ez alatt az időszak alatt lehet érvényes választ küldeni, és amennyiben a válasz helyes is, akkor a felhasználó játékos részt vesz a nyereménysorsoláson.

A játék menete:
A játék keretében a felhasználók a Sztárban sztár oldalán elhelyezett cikk alapján, a műsorral kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. Egy játékos a heti kérdést az adott héten csak egyszer válaszolhatja meg. A játékos egy helyes válasszal csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba. A játékidő előtt és után küldött válaszok nem érvényesek.

Sorsolás:
A helyes és érvényes választ adók kerülnek be a vonatkozó játék nyereménysorsolási adatbázisába. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a Sztárban sztár hivatalos weboldalán tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super