in

Szingli vagy svindli 2. rész videa – nézd online

Szingli vagy svindli 2. rész videa – nézd online.

Tápai Szabina testvére, a gyönyörű és magabiztos Tápai Andi keresi az igazit a VIASAT3 új taktikai párkereső realityjében, a Szingli vagy svindliben. A műsor október 2-án, 20 órakor érkezik a csatornára, a szerelmi ügyekben jártas Liptai Claudia műsorvezetésével. Andinak szüksége is van Claudia tanácsaira, hiszen ez nem egy átlagos társkereső reality: 10 sráccal költözik be a villába, hogy megtalálja a szerelmet és elvigye a 20 milliós fődíjat, de a fiúk fele hazudik, hiszen nagyon is foglalt a szívük.

A svindlerek barátnői – akik csak távolról figyelhetik az eseményeket – zöld utat adnak párjuknak a csábításra, abban a reményben, hogy átverhetik Andit, hiszen, ha a végén egy olyan fiút választ, akiről tévesen hitte, hogy szingli, akkor a srác és a párja nyerik a pénzt. Abban az esetben viszont, ha főhőshőnk tényleg megtalálja a – szingli – igazit, vele együtt viheti a 20 milliót.

Senki nem tudja senkiről, hogy ki mond igazat, és ki hazudik, a pároknak döntenie kell, meddig mehetnek el, Andi pedig minden megérzését be kell, hogy vesse. Egy biztos: izgalmakban nem lesz hiány.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Szingli vagy svindli 2. rész 

A játék ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Bővebb: Szingli vagy svindli

Szólj hozzá!

Az örökség ára 1. évad, 210. rész magyarul videa – nézd meg online!

Szingli vagy svindli 3. rész videa – nézd online