in ,

Szenzációs négyes szavazás – rtl24 app letöltés itt

Hirdetés

Szenzációs négyes szavazás – vasárnap újra Te dönthetsz!

Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes – A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért.

A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik.

Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. A Szenzációs Négyes csapatainak produkciót három fős zsűri és persze a nézők is véleményezik majd. A műsorvezető: Istenes Bence.

Vasárnap kezedben a döntés!

Szenzációs Négyesben ezen a héten már a nézők is döntenek! Frissítsd az RTL24 alkalmazást, és szavazz vasárnap a kedvenceidre.

Szeptember 2-ától vasárnaponként pedig szavazz kedvenc generációdra a Szenzációs Négyes adás ideje alatt!

“Szenzációs négyes” szavazás részletes menete

A műsorral kapcsolatos szavazás szolgáltatás, elérhető az “RTL24” elnevezésű applikáción keresztül (azon belül a „SZAVAZÁS” funkció).

Az “RTL24” applikáció/alkalmazás IOS és ANDROID platformok alkalmazásáruházaiban található. Az applikáció/alkalmazás ingyenesen elérhető azon felhasználók/résztvevők számára, akik érvényes hozzáféréssel rendelkeznek az IOS és ANDROID platformok alkalmazásáruházaihoz, valamint rendelkeznek INTERNET hozzáféréssel. Az ingyenesség minden esetben arra vonatkozik, hogy az applikáció/alkalmazás tulajdonosa az egyes áruházakból való letöltésekor díjat nem szed be, az applikáció/alkalmazás használata közben keletkező adatforgalomra az ingyenesség nem értendő, az költségekkel járhat.

Az “RTL24” applikációban található menürendszer és információ eléréséhez regisztráció és belépés szükséges.

A “szavazások” csak érvényes regisztrációval rendelkező felhasználóknak/résztvevőknek érhetőek el a belépés funkcióval.

Érvényes regisztráció/Belépés az applikációba/alkalmazásba

II.1. Minden felhasználó/résztvevő, aki rendelkezik érvényes „FACEBOOK” regisztrációval, és a „Belépés Facebookkal” gombra lép, azonnal be tud lépni, abban az esetben, ha az eredeti beállításaiban engedélyezte ezt a funkciót a FACEBOOK oldalán.

II.2 Minden felhasználó/résztvevő, aki rendelkezik érvényes „RTL MOST” profilhoz kapcsolódó regisztrációval, és a „Belépés RTL MOST PROFILLAL” gombra lép, azonnal be tud lépni (email és jelszó megadása).

II.3 Minden felhasználó/résztvevő, aki rendelkezik érvényes „Google” fiókhoz kapcsolódó regisztrációval, és a „Belépés Google PROFILLAL” gombra lép, azonnal be tud lépni (felhasználónév/email/telefonszám), ha az eredeti beállításaiban engedélyezte ezt a funkciót.

II.4 Minden felhasználó/résztvevő, aki sem a 7.1, sem a 7.2, sem a 7.3 alapján nem tud belépni az applikációba, a „REGISZTRÁCIÓ” gomb segítségével érvényes regisztrációt tud generálni. A regisztráció minden esetben a készülékek alapértelmezett böngészőablakában történik meg, mely szintén adatforgalmat generál. A felhasználó a regisztráció után az 7.1, 7.2 és 7.3 pont szerint tud az applikációba belépni.

Appletöltés itt

App letöltés google playről androidra
Appstore letöltés IOS-re

Szólj hozzá!

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 41. hét: 2018.10.14

Mikor indul a VV 9? Íme a válasz

Mikor indul a VV 9? Íme a válasz!