in

Survivor 2021 – íme a szereplők névsora

Hirdetés
Hirdetés

Survivor 2021 – íme a szereplők névsora.

Ők a Survivor celeb játékosai

Már zajlik Dominikán a Survivor legújabb évadának forgatása. Az embert próbáló viadalon a civil versenyzők híreségekkel mérik össze kitartásukat, rátermettségüket, fizikai és mentális felkészültségüket. Most pedig kiderül, hogy kik alkotják a celebek csapatát.

Világszerte az egyik legkeményebb realitynek tartott Survivor szériákban már bevett szokás, a celeb versenyzők részvétele.

Itthon a népszerű túlélőshownak ez az első évada, amelyben hírességek teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket.

A Survivor (gyártó: Paprika Studios) Dominika csodás helyszínein zajló, embert próbáló kihívásainak olyan hírességek vágtak neki, mint Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, a Reggeli házigazdája, Nagy Alex a Barátok közt színésznője, Kabát Péter sportkoordinátor, a Nyerő Párosból is ismert médiaszemélyiség, Catherine Dederick énekes-dalszerző, Filipánics Bálint az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 sztárja, Széphalmi Júlia táncművész, aki a Nyerő Párosból is ismert, Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából, valamint Gáspár Evelin influenszer.
Nincs kivételezés, nincs egyéni bánásmód, a hírnév itt mit sem számít. Mindegy, hogy civil, vagy celeb, a kérdés, hogy ki az igazi túlélő.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Kenó számok 2021.04.21 – íme az április 21-ei kenó nyerőszámok

Exatlon Hungary 2021 tegnapi adás – íme a 04.21-ei események