in , ,

Survivor 2018 – ekkor indul a túlélők viadala

Hirdetés

Szeptember 24-én vadonatúj évaddal tér vissza a Survivor!

Mindenre elszántan érkeznek, de vár rájuk valami, amire nem lehet felkészülni. A világ legnézettebb valóságshow-ja visszatér! Survivor – A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

A világ legsikeresebb túlélő show-ja most is a Fülöp-szigeteken zajlik. A lenyűgöző helyszín azonban egy pillanatig sem engedi a játékosoknak, hogy elfeledjék a céljukat, az első perctől kezdve komoly megpróbáltatások elé állítja a versenyzőket, akik idén még keményebb és embert próbálóbb feladatokkal és körülményekkel néznek szembe.

A szigetlakóknak nemcsak az éhséggel, a kegyetlen időjárási viszonyokkal és a veszélyeket rejtő környezettel kell megbírkózniuk, hanem saját magukkal és játékostársaikkal is. Annak, aki a 20 millió forint nyertese és az egyetlen Túlélő akar lenni, le kell győznie mindent és mindenkit!

A sikeres tavalyi évad után az idei szereplők még felkészültebben és tudatosabban vetik bele magukat a túlélésért folytatott harcba, ami meglepő stratégiai lépéseket és váratlan fordulatokat is tartogat.

Survivor – A túlélők viadala szeptember 24-től minden hétköznap 19:00 órától az RTL Klubon!

Szólj hozzá!
ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2018. szeptember 22-ei – 38. hét nyerőszámai

Survivor 2018 játékos – ismerd meg Alexandrát