in

Survivor 2017 játékos – ismerd meg Lillát

Hirdetés
Hirdetés

Survivor 2017 játékos – ismerd meg Lillát.

Mindig is szerettem utazni, ezért választottam továbbtanulás céljából a turizmust. Éltem Oroszországban és Amerikában. Hobbim a sport, a rendszeres testmozgás része a mindennapjaimnak, jól úszom, szeretem a küzdő- és az extrém sportokat, télen snowboard, nyáron wakeboardozom. Ezek mellett nagyon szeretek olvasni és színházba járni (kicsiként alig bírtam végigülni az előadást), a legtöbb musicalt kívülről tudom. Kedvenc színszem és rendezőm Alföldi Róbert.

 

Életkor: 25 év

Foglalkozás: Tanuló

Magasság: 172 cm

Testsúly: 610 Newton 🙂 Nagyon vicces vagyok, tudom! Amúgy 61 kg

Van párkapcsolatod? Nincsen szerencsére

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 5

Van valamilyen fóbiád? Különösebben nem szeretem a bogarakat. A magasságtól való félelmemet már leküzdöttem.

Mi a legjobb tulajdonságod? Kitartó vagyok, agyban mindent el tudok dönteni

Milyen rossz szokásaid vannak? Késős vagyok, finnyás, tisztaság mániás, rágom a körmöm stb.

Mire vagy a legbüszkébb? Arra, hogy szorgalmas vagyok, és ennek köszönhetően nyertem egy ösztöndíjat Moszkvába, majd egy évre rá több száz jelentkezőből bekerültem abba a szerencsés 20-ba, akik Amerikában tölthették az 1 éves kötelező szakmai gyakorlatot. Plusz, hogy Taekwondóból országos bajnok vagyok a saját kategóriámban. Továbbá a szüleimre és a nővéremre.

Miért jelentkeztél a műsorba? Azért jelentkeztem, mert a gátlásaimat és a saját magam által épített korlátokat szét akarom rombolni. Ez egy olyan egyszeri, megismételhetetlen élmény lehet az ember életében, amit egy utazási iroda által összeállított csomagban nem lehet megvásárolni. Kiskoromban kedvenceim voltak a Survivorhöz hasonló műsorok, mint pl. a Rettegés foka, Celeb vagyok ments ki innen és megígértem a kiskori Lillának, ha lesz ilyenre lehetőség, ha majd nagy leszek, akkor jelentkezem. Kis iskolásként szerettem szerepelni a különböző iskolai előadásokban, később viszont nem az én tanárom készítette a műsort, ezért már nem szerepeltem és egy betöltetlen űr maradt az életemben, ezt a keletkezett űrt szeretném betölteni és kiélni a megmaradt szereplés vágyamat.

Várjuk a kommentedet!

Survivor 2017 játékos – ismerd meg Biankát

Survivor 2017 játékos: ismerd meg Klaudiát