in

Survivor 2017 játékos – ismerd meg Gergő

Hirdetés
Hirdetés

Survivor 2017 játékos – ismerd meg Gergő.

21 éves joghallgató vagyok a Debreceni Egyetemen. Jelenleg Vácon élek, és vízimentőként dolgozom. Négy fiú testvér közül én vagyok a második gyermek. 8 éves korom óta a mindennapjaim része a sport, igazi versenyző típus vagyok. Amihez egy jó adag maximalizmus párosul. Voltam válogatott atléta több évig, azonban egy sérülés miatt abba kellett hagynom. Most rugbyjátékosként kamatoztatom az ott megszerzett tudást és sebességet. A Radnóti Miklós Gimnázium tanulójaként érettségiztem. Imádok utazni és mindenféle extrémsportot kipróbálni.

Életkor: 21 év

Foglalkozás: vízimentő, joghallgató

Magasság: 186 cm

Testsúly: 87 kg

Van párkapcsolatod? Nincs

1-10- es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 6

Van valamilyen fóbiád? Nincs

Mi a legjobb tulajdonságod? Gyerekkorom óta sportolok, a kitartás és a versenyzés az életem része lett. Nem tudom, mikor kell feladni és nem is szoktam.

Milyen rossz szokásaid vannak? Nagyszájú vagyok, gyakran kimondom, amit másokról gondolok, emiatt olykor bajba keverem magam.

Mire vagy a legbüszkébb? Sportolói karrierem csúcsa az volt, amikor először lettem válogatott. A címeres melegítőt felvenni leírhatatlan érzés. Erre vagyok azóta is a legbüszkébb.

Miért jelentkeztél a műsorba? Maximalista versenyző típus vagyok, és épp ezért megnyerni szeretném a műsort, nem a főnyeremény, hanem a győzelem, maga a játék megnyerése az, ami motivál és amiért jelentkeztem

Várjuk a kommentedet!

Survivor 2017 játékos – ismerd meg Gergelyt

Survivor 2017 játékos – ismerd meg Anitát