in

Survivor 2017 játékos – ismerd meg Adriennt

Hirdetés
Hirdetés

Survivor 2017 játékos – ismerd meg Adriennt.

Adri vagyok, 22 éves és jelenleg Budapesten lakom. A sport kiemelt szerepet tölt be az életemben, mivel strandröplabdázom és a Testnevelési Egyetemen tanulok. Könnyen alkalmazkodom másokhoz és általában mindenkivel megtalálom a közös hangot. Próbálok mindig egyenesen viselkedni, meglátjuk, hogy ebben a játékban ez a stílus mennyire lesz majd elég… 🙂

Életkor: 22 év

Foglalkozás: Egyetemi hallgató

Magasság: 175 cm

Testsúly: 68 kg

Van párkapcsolatod? Nincs

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 7

Van valamilyen fóbiád?  Félek mindenféle állattól (rovaroktól, hüllőktől, csúszó-mászóktól, stb.), picit a magasságtól és a sötétségtől és a szűk helyeken is kényelmetlenül érzem magam.

Mi a legjobb tulajdonságod? Pozitívan látom a dolgokat.

Milyen rossz szokásaid vannak? Lusta és naiv vagyok.

Mire vagy a legbüszkébb? A legbüszkébb a családomra vagyok, az ő sikereiknek talán még jobban örülök, mint a sajátjaimnak.

Miért jelentkeztél a műsorba? Amikor jelentkeztem a műsorba még a kalandvágy vezérelt elsősorban. Nem tudtam pontosan, miről is van szó, szívesen elutaztam volna egy szépséges egzotikus helyre. Amikor már egyre nagyobb esélye volt, hogy bekerülök a Survivorbe, megnéztem egy pár évadnyi részt az eredeti amerikai verzióból, nagyon megtetszettek a versenyek, a feladatok, és ezután már úgy gondoltam, nekem mindenképpen ott a helyem.

Várjuk a kommentedet!

Survivor 2017 játékos – ismerd meg Anitát

Survivor 2017 játékos – ismerd meg Ferencet