in

SuperShop nyereményjáték – Pörgess a nyereményekért: a játék szeptember 31-ig tart

Hirdetés

SuperShop nyereményjáték – Pörgess a nyereményekért.

Íme a SuperShop játék felhívása.

PÖRGESSEN A NYEREMÉNYEKÉRT!
Használja SuperShop kártyáját partnereinknél 2019. szeptember 1 – 30. között, regisztráljon a supershop.hu/nyerjen weboldalon, nyerjen egy pörgetéssel SuperShop pontokat és válassza ki, hogy a 16 partneri fődíj közül melyiknek örülne a legjobban!*

A promóció időtartama: 2019. szeptember 1 – 30.
A részletes Promóciós Részvételi Feltételeket ide kattintva találja.

PARTNERI FŐDÍJAK:

100.000 Ft összértékű SPAR ajándékkártya
Az ajándékkártya beváltható 2020. augusztus 31-ig. További részletek ide kattintva.

100.000 Ft összértékű OMV Value Card
Tankoljon könnyedén! A 100.000 Ft értékű OMV Value Card nyertese a nyereményt szabadon felhasználhatja a magyarországi OMV töltőállomásokon bármilyen üzemanyag, shop- és gasztro termékek vásárlására, valamint a töltőállomásokon elérhető szolgáltatások igénybevételére. Próbálja ki az OMV MaxxMotion üzemanyagait, amelyek fejlesztése során az OMV mérnökei a tökéletes égési tulajdonságokra összpontosítottak, annak érdekében, hogy elérjék a maximális teljesítményt és meghosszabbítsák a motor élettartamát.

100.000 Ft induló értékű UNION Jövőprogram Életbiztosítás jövőtervezéssel
Az UNION által felajánlott nyeremény sokkal több, mint aminek látszik. Nyerhetsz egy 100.000 forint induló értékű, egyedi UNION Go for! befektetéssel kombinált életbiztosítást, amely egyszeri díjas, tehát lehet, de nem muszáj újra és újra befizetni rá. Emellett pedig a biztosításhoz kapcsolódó pénzügyi tervezést kapsz felkészült tanácsadónktól, amelyért (azon túl, hogy rövidtávon is sokat érhet) hosszútávon még nagyon hálás lehetsz. A jövő lehetőségét adjuk a kezedbe, kétszeresen. További részletek ide kattintva.

100.000 Ft összértékű BestByte vásárlási utalvány
Gyűjtsd pontjaid műszaki cikkekre egész szeptemberben a BestByte üzletekben! Pörgess naponta a nyereményekért és vidd haza a fődíjat: 5 db, egyenként 20 000 Ft értékű vásárlási utalványt! A kupont a BestByte webshopban válthatod be kedvenc műszaki termékeidre 2020. december 31-ig.

100.000 Ft összértékű Jegy.hu vásárlási utalvány
Ön milyen programra költene 100.000 forintot? Kulturális? Sport? Szabadulószoba? Esetleg mindegyik? Válassza bármelyiket, nem gond, hiszen a Jegy.hu évi 50.000 eseménye között mindent megtalál! Nyerje meg a Jegy.hu 100.000 forintos Ajándékutalványát és szerezzen élményeket! Játsszon most!

100.000 Ft összértékű REGIO JÁTÉK vásárlási utalvány

A nyeremény 5.000 Ft-os címletekben kerül kiadásra. Beváltható 2020. augusztus 31-ig. További részletek ide kattintva.

100.000 Ft összértékű NetPincér vásárlási utalvány
Rendelj több mint 1 hónapig ingyen a NetPincérről!* Nyerd meg a 100.000 Ft összértékű NetPincér utalványokat, melyekkel országszerte 1200 étterem kínálatából válogathatsz! Így kipróbálhatod a folyamatosan növekvő számú prémium NetPincér GO-s éttermeinket is, melyektől a szállítást mi intézzük, így az étel útját nyomon követheted egészen a küszöbödig! Sőt, rendelésedet bárhol, bármikor leadhatod a NetPincér appnak köszönhetően, melyet ingyenesen letölthetsz Androidra és iOS-re! A rendelésed végén pedig ne feledd használni SuperShop kártyádat sem! 😉
*Napi 1 db rendeléssel számolva. A nyeremény 40 db 2.500 Ft értékű kupon formájában kerül majd átadásra, melyet étel- és italrendelésre lehet felhasználni. Az ajánlat kizárólag 2019. szeptember 01. – 2020. szeptember.30. között, a NetPincér mobil applikáción (Android és iOS) vagy a www.netpincer.hu weboldalon keresztül leadott rendelés esetén vehető igénybe. A rendelés leadásával a felhasználási feltételek elfogadásra kerülnek.

100.000 Ft összértékű Katedra vásárlási utalvány
Sikeres nyelvtanulás, sikeres élet! A nyelvtanulás egy hosszú távú befektetés. Rengeteg időt, energiát, nem kevés anyagi forrást igényel, de bizonyosan megtérül: a nyelvtanulók számára élményekkel, sikerekkel teli élettel kecsegtet. Belegondolt már abba, hogy egy idegen nyelv ismerete mennyivel teljesebbé teszi az életét?

 • Jobb állásokat pályázhat meg
 • Munkája során magabiztosan kommunikálhat külföldi kollégáival
 • Az interneten nemcsak a magyar, hanem a külföldi oldalakon is tud tájékozódni
 • Ha egy külföldi megállítja az utcán, útba tudja igazítani
 • Eredeti nyelven olvashat híres regényeket vagy nézhet filmeket
 • Egy nyaralás alatt nem kézzel-lábbal kell magyaráznia, ha egy étteremben rendelni szeretne
 • Gyermeke megszeretheti a nyelvtanulást egy nyári táborban

A Katedra Nyelviskolában arra törekszünk, hogy minden hallgatónk számára élmény legyen a nyelvtanulás és a nálunk tanultak segítségével a mindennapi életben is többek, boldogabbak legyenek és sikereket érjenek el. Válasszon egy nyelvtanfolyamot a Katedrában és csatlakozz a sikeres emberek táborához! Az utalvány beváltható:

 • csoportos nyelvtanfolyamra
 • egyéni nyelvtanfolyamra
 • külföldi nyelvtanfolyamra
 • nyelvi táborra (7-18 éves gyerekeknek, 2020. júniustól augusztus végéig)
 • nyelvkönyvre, tananyagra

Beváltási helyszínek: A Katedra budapesti, győri, kecskeméti iskolái, valamint a Katedra Travel Utazási Iroda (külföldi nyelvtanfolyam esetén). Reméljük, hogy a fenti kínálatban Ön is talál olyan képzési formát, ami segíti Önt céljai elérésében. Ne feledje, sikeres nyelvtanulás, sikeres élet!

100.000 Ft összértékű Kärcher vásárlási utalvány
Super nyeremények ősszel is a Kärchertől! Nyerj most 100.000 Ft értékű utalványt, és költsd el a Kärcher webshopjában. Az utalvány több termék vásárlására is, egyszeri alkalommal jogosít, illetve 2020. január 31-ig használható fel.

100.000 Ft összértékű Premio Travel utazási utalvány
2020. június 20-ig induló, bármely Premio Travel saját szervezésű útra, a foglaltság függvényében.

100.000 Ft összértékű Doktor24 Ajándékkártya
Doktor24 – Az egészség szakértője
A Doktor24 cégcsoport 25 éve a magánegészségügyi piac egyik kiemelkedő szereplője. Exkluzív, Budapest szívében található Egészségközpontjukban magas színvonalú járóbeteg-ellátást biztosítanak, ügyfeleiket több mint 30 szakrendeléssel, valamint teljeskörű és komplex vizsgálatokkal várják. Céljuk elérni, hogy ügyfeleik számára az egészségmegőrzés egyfajta életforma legyen. A cégcsoport 2019-ben megkapta a Primus Egyesület Minősített Magánegészségügyi Szolgáltatói kitüntető védjegyét, melyet a transzparens, jogkövető, betegközpontú és etikus módon tevékenységüket folytató magánegészségügyi szolgáltatók kaphatnak meg. A 100.000 Ft értékű Doktor24 Ajándékkártya nyertese a nyereményt több vizsgálatra, vagy akár egészségszűrési csomag vásárlására is felhasználhatja azok listaárából számított 10%-os kedvezménnyel. További részletek ide kattintva.

100.000 Ft összértékű újHÁZ Centrum vásárlási utalvány
A nyeremény 20.000 Ft-os címletekben kerül kiadásra, 2020. augusztus 31-ig beváltható bármely újHÁZ kereskedésben. További részletek ide kattintva.

100.000 Ft összértékű PrímaEnergia kuponkód
A kuponkód beváltása regisztrációhoz kötött. Beváltható 2020. augusztus 31-ig.

100.000 SuperShop pont a Papírmadártól
A pontok kibocsátója a SuperShop Kft.

100.000 SuperShop pont a Wellnesshetvege.hu-tól
A pontok kibocsátója a SuperShop Kft.

1.000 vezetési perc a DriveNow-nál
Nyerj 1000 perc ingyen vezetést egy vadiúj BMW-vel vagy MINI-vel! Feledkezz meg a drága belvárosi parkolásról, a biztosítás és tankolás magas költségeiről és gondjairól! A DriveNow-nál egy egyszeri regisztráció után több mint 200 autó közül választhatsz, amelyhez egyetlen applikáció a kulcs. Közlekedj a városban az autózás minden kényelmével és szabadságával – kellemetlenségek nélkül. Hagyd otthon az autód és élvezd a budapesti DriveNow flotta kényelmét!

* A pontnyeremények a promóció végén, legkésőbb 2019. október 15-ig kerülnek jóváírásra a nyertesek pontfolyószámláján. A pontnyeremények jóváírásának feltétele a promóciós részvételi feltételek teljesítése a promóció időtartama alatt: regisztráció és SuperShop kártya használata.

Szólj hozzá!
hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 36. hét: 2019.09.08

OMV nyereményjáték 2019 – Nyerj Mercedes Benzt! A játék szeptember 15-ig tart