in

Supershop nyereményjáték – minden 10. vásárló nyer az OMV kútakon! A játék március 31-ig tart!

Hirdetés
Hirdetés

Márciusban minden 10. vásárló nyer az OMV töltőállomásokon!

Tankolj vagy vásárolj az OMV töltőállomásokon legalább 4.000 Ft értékben, használd a SuperShop kártyádat március hónap során, mert minden 10. vásárló OMV ajándékot vagy SuperShop pontokat nyer!*
Továbbá regisztrálj a www.supershop.hu/nyerjen oldalon az 500 ezer SuperShop pontos fődíjért a vásárlást igazoló blokkal!

Megéri márciusban is az OMV-hez járni!

A promóció időtartama: 2020. március 1-31.

A promóció Részvételi Szabályzatát ide kattintva találja.

*A promóció időtartama alatt, 2020. március 1 – 31. között minden tizedik, plasztik SuperShop kártyáját használó vásárló, aki egy összegben, kedvezményekkel együtt (egy blokkon) legalább 4.000 Ft-ért vásárol vagy tankol bármely magyarországi OMV töltőállomáson, OMV ajándékot, vagy SuperShop pontokat nyer, a készlet erejéig. A vásárláskor kapott OMV blokk tartalmazza a konkrét nyeremény megnevezését. A nyertes vásárlónak a beváltáshoz az “Ön nyert…” feliratú OMV blokk másolatát – nyertes blokk esetén blokk másolatot is kap a pénztárostól – a kasszához kell vinnie legkésőbb 2020. április 5-ig. A beváltás csak a kijelölt OMV töltőállomásokon lehetséges. A nyertes OMV blokk másolat beváltása nincs vásárláshoz kötve. Egyszerre korlátlan számú nyertes blokk másolat váltható be a kijelölt OMV töltőállomásokon, az aktuálisan rendelkezésre álló nyereménytermék készlete erejéig. A nyeremény készpénzre vagy más termékre nem váltható. Kizárólag sérülésmentes, eredeti OMV blokk másolat váltható be. Elveszett, ellopott nyertes OMV blokkok nem kerülnek pótlásra. Aki a promóció időtartama alatt plasztik SuperShop kártyával egy összegben, legalább 4.000 Ft-ért vásárol a magyarországi OMV töltőállomások valamelyikében és regisztrál a www.supershop.hu/nyerjen weboldalon, részt vesz az 500.000 SuperShop pont főnyeremény sorsolásán. További részletek az www.omv.hu vagy a www.supershop.hu weboldalon, és az OMV töltőállomásokon.

Jöhetnek a hozzászólások

Csak a szerencsén múlik kvíz – Hozzuk a mai feladatokat!

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 13. hét: 2020.03.25