in

Supershop nyereményjáték – Duplázz és nyerj decemberben! A játék december 31-ig tart!

Hirdetés

Supershop nyereményjáték – Duplázz és nyerj decemberben!

Az ajánlat 2020. december 1 – 31. között érvényes.

“Regisztálja SuperShop kártyáját és gyűjtse SuperShop pontjait a MySPAR alkalmazással decemberben a SPAR és INTERSPAR áruházakban és az így kapott pontjait megduplázzuk! Továbbá a decemberben a MySPAR alkalmazással pontgyűjtők között hetente 100.000 SuperShop pontot sorsolunk ki!” – áll a felhívásban.

A promóció időtartama: 2020. december 1 – 31.

További részleteket és feltételeket ide kattintva találsz.

Amennyiben a Promóció időtartama alatt – 2020. december 1 – 31.között – a SPAR, City SPAR, INTERSPAR áruházak pénztárainál fizetés során a SuperShop kártyabirtokos SuperShop pontgyűjtő funkcióval ellátott MySPAR alkalmazását sikeresen használja, a vásárláskor a kártyabirtokos által, az adott vásárlás során gyűjtött minden SuperShop pont duplázásra kerül. A promóció ideje alatt a MySPAR alkalmazás sikeres használatával a vásárló automatikusan részt vesz egy nyereményjátékban, melynek során 5x 100.000 SuperShop pont kerül kisorsolásra a 2020. 49-53. hetekre vonatkozóan, a tárgyhéten MySPAR applikációt használó és azzal SuperShop pontot gyűjtő vásárlók között. A tárgyheti sorsoláson azon kártyaszámok ( MySPAR alkalmazást használók) kerülnek a sorsolásba, amelynek tulajdonosai MYSPAR alkalmazásukkal legalább egy SuperShop tranzakciót lebonyolítottak és a SuperShop Törzsvásárlói Program számára „promóciók és nyereményjátékok lebonyolításához és ebben való részvételhez” előzetes engedélyt adtak. Bármelyik kártyabirtokos, aki a promóció ideje alatt az adott héten legalább 1 alkalommal használja SuperShop pontgyűjtésre MySPAR alkalmazását, az az adott hétre vonatkozó sorsolásban, egyszeres eséllyel vesz részt.
A promóció nem érvényes a SPAR partner, SPAR market, DESPAR, OMV SPAR express üzletekben, valamit a SPAR Online shopban. További részletekért kattints a www.spar.hu weboldalra.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!
Szólj hozzá!
Íme kenó nyerőszámok statisztika összeállításunk.

Kenó nyerőszámok statisztika

Megérkezett a Boldog karácsonyt! 2020 sorsjegy